|
14 günlük muhabbet kusum ayaklarının üzerinde duramıyor ayakları öne doğru duruyor kalkamıyor
-
-
-
Böyle değil -
Ayakları one doğru dümdüz duruyor gagasinin yönünde -
quote:
Orijinalden alıntı: EFEKAN077
Ayakları one doğru dümdüz duruyor gagasinin yönünderesim video var mo
-
Şuan uyuyorlar yarın ceker atarım ama dümdüz duruyor ayakları kalkamıyor çalışıyor ama yapamıyor galiba ama biraz hareket edebiliyor -
-
ishal mi kuş ? hasta olursa böyle olur. diğer seçenek ise b vitamini eksikliği. tünekte mi , yoksa yuvada mı. çarpık bacak gibi durmuyor çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 22 Aralık 2020; 23:36:36 > -
Ama diğer kuşlarda böyle birşey yok ama Hafif ishal var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEKAN077 -- 22 Aralık 2020; 23:37:45 > -
Çarpık değil yuvada duruyor o attığım görüntü de isaretledigim gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEKAN077 -- 22 Aralık 2020; 23:40:31 > -
kuş hasta. yemek yemediği için güçten düşüyorlar. soğuk algındır. sıcak ortamda tutun, yemini suyunu verin geceleri soğuk oluyor. vitamin takviyesi multivtamin onları suyuna koyun.
-
Hayvanı annesi babası besliyor 2 tane suluk takiyorum olursa unutursam diye vitaminde koyuyorum sularına -
Ama yuvalık biraz soğuk galiba sıcak tutmak için napabilirim -
Vitamini ne kadat koymak lazım fazla koyarsam bir sıkıntı olurmu -
quote:
Orijinalden alıntı: EFEKAN077
Vitamini ne kadat koymak lazım fazla koyarsam bir sıkıntı olurmuhastalık olduğu dönemlerde, 1 suluğa 10-15 damla. normal günlerde bağışıklık için 5-10 damla. sıcak tutmak için tisört ile örtebilirsin korkabilir . havasızlıktan ölmesin alttaki gibi. tisört parfümsüz olsun, parfümlü filan koku varsa kötü etkileniyor.
https://prnt.sc/vjnet9?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 23 Aralık 2020; 0:4:31 > -
Teşekkürler -
ö.d edit yaptım üstte
-
Ben etrafını sarıp üstünü açık bırakıyordum öyle yapmamammi lazım -
üstten az hava gelir. nefes almak için bu tarz daha iyi. kuşları havasızlıktan ölmeleri için
-
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu ölürken acı çeker mi
- muhabbet kuşum kabarık duruyor ve uyuyor
- kuşum kafesten çıkmıyor ne yapmalıyım
- karga sahiplenme
- erkek muhabbet kuşu neden yem kusar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X