Şimdi Ara

14 günlük muhabbet kusum ayaklarının üzerinde duramıyor ayakları öne doğru duruyor kalkamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 3 tane yavru kuşum var 2 sinde sıkıntı yok ama 2. Çıkan yavru ayaklarının üstünde basamiyor ayakları önde duruyor biraz hareket edebiliyor ama yürüyemiyor nasıl duzeltebilirim tedavisi varmi bilgisi olan varsa yazabilirmi

• Böyle değil
  • Ayakları one doğru dümdüz duruyor gagasinin yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEKAN077

Ayakları one doğru dümdüz duruyor gagasinin yönünde

resim video var mo

• Şuan uyuyorlar yarın ceker atarım ama dümdüz duruyor ayakları kalkamıyor çalışıyor ama yapamıyor galiba ama biraz hareket edebiliyor
  • Böyle ayakta degilde isaretledigim gibi duruyor ayakları bu wn büyük Yavru 14 günlük muhabbet kusum ayaklarının üzerinde duramıyor ayakları öne doğru duruyor kalkamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEKAN077 -- 22 Aralık 2020; 23:27:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EFEKAN077 E kullanıcısına yanıt

ishal mi kuş ? hasta olursa böyle olur. diğer seçenek ise b vitamini eksikliği. tünekte mi , yoksa yuvada mı. çarpık bacak gibi durmuyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 22 Aralık 2020; 23:36:36 >
  • Ama diğer kuşlarda böyle birşey yok ama Hafif ishal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEKAN077 -- 22 Aralık 2020; 23:37:45 >
  • Çarpık değil yuvada duruyor o attığım görüntü de isaretledigim gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEKAN077 -- 22 Aralık 2020; 23:40:31 >

kuş hasta. yemek yemediği için güçten düşüyorlar. soğuk algındır. sıcak ortamda tutun, yemini suyunu verin geceleri soğuk oluyor. vitamin takviyesi multivtamin onları suyuna koyun.

• Hayvanı annesi babası besliyor 2 tane suluk takiyorum olursa unutursam diye vitaminde koyuyorum sularına
  • Ama yuvalık biraz soğuk galiba sıcak tutmak için napabilirim
  • Vitamini ne kadat koymak lazım fazla koyarsam bir sıkıntı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEKAN077

Vitamini ne kadat koymak lazım fazla koyarsam bir sıkıntı olurmu

hastalık olduğu dönemlerde, 1 suluğa 10-15 damla. normal günlerde bağışıklık için 5-10 damla. sıcak tutmak için tisört ile örtebilirsin korkabilir . havasızlıktan ölmesin alttaki gibi. tisört parfümsüz olsun, parfümlü filan koku varsa kötü etkileniyor.

https://prnt.sc/vjnet9?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 23 Aralık 2020; 0:4:31 >
  • Teşekkürler

ö.d edit yaptım üstte

• Ben etrafını sarıp üstünü açık bırakıyordum öyle yapmamammi lazım

üstten az hava gelir. nefes almak için bu tarz daha iyi. kuşları havasızlıktan ölmeleri için

• 14 günlük muhabbet kusum ayaklarının üzerinde duramıyor ayakları öne doğru duruyor kalkamıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.