Şimdi Ara

14 saat sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dogru mu yanlıs mı?sımdı telefonum sarja taktım ,klavuzunda 2 saat en az diyor ama satın aldıgım yer 14 saat sarj etmemi söyledi diyorsunuz.ilk kullanım sarjından bahsedıyorum arkadaşlar.

• Dolunca cekmen yeterli...
  • ARKADAŞIM BUNU BENDE ARAŞTIRDIM BİR TELEFON TEKNİK SERVİSİNE GİTTİM ADAMA SORUM İLK ŞARJI NE KADAR OLACAK DEDİM 10 SAAT DEDİ NEDEN BÖYLE DEDİM BANA BAZI NOKİA TLF 2 SAATTE ŞARJ OLMUYOR DEDİ...BEN NOKİA SERVİSİNİ ARADIM SORDUM DEDİ VE İLK ŞARJ ININ 10 ŞARJDA DURMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BU OLAY NOKİA KİTAPCIĞIN DA SADECE İLK ÜÇ ŞARJINI TAM YAPILMASI GEREKTİGİNİ SÖYLÜYOR....BENCE İLK ŞARJI 10 YADA 12 BOŞ SEN TAK İLK ÜÇ ŞARJINI TAM YAP BİDE BAK KAÇ SAATTE DOLUYOR 1.5 YADA 2 SAATTE DOLACAKTIR...BİDE TELEFONLARDA ŞARJ ENTEGRESİ VARDIR ŞARJ DOLUNCA BATARYAYA ELEKTRİK GÖNDERMEYİ KESER YANİ 10 YADA 12 SAAT OLAYI BENCE BOŞ
  • Boş tabi. Dolunca gücü kesiyor. Sonra çıkarıp birkaç defa tak. Şarj olmazsa tam doldu demektir. Bir iki sefer böyle yaparsan pilinden iyi sonuç alırsın.
  • bence de gereksiz 10 saat zaten 1,5 - 2 saat sonra sarj olması kesiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDX
    BİDE TELEFONLARDA ŞARJ ENTEGRESİ VARDIR ŞARJ DOLUNCA BATARYAYA ELEKTRİK GÖNDERMEYİ KESER YANİ 10 YADA 12 SAAT OLAYI BENCE BOŞ

+1
    dolunca çıkar tak
    çıkar tak ta ki batarya dolu yazısı çıkana kadar.
  • +1
    dolunca çıkar tak

bu neden arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

quote:

Orjinalden alıntı: LORDX
    BİDE TELEFONLARDA ŞARJ ENTEGRESİ VARDIR ŞARJ DOLUNCA BATARYAYA ELEKTRİK GÖNDERMEYİ KESER YANİ 10 YADA 12 SAAT OLAYI BENCE BOŞ

+1
    dolunca çıkar tak

işte burda durun arkadaşlar bazı telefonlarda tekrar şarja taktığında baştan başlıyo şarja ama dolu bi şekilde(sanırım pilli telefonlarda) çok ilginç bişi ben de çözemedim

• Geyikten ibaret bir şey bu 10 saat mevzusu..Kim çıkardıysa Batarya dolar telefon şarjdan çıkarılır olay biter...10 saatte neymiş...
  • turkiyaedeki telefoncuların cogu telefon konusunda bilgisiz
  • Bu her telefonda klasik bir söylemdir arkadaşlar, şimdiye kadar bana da 16 saat şarj et dediler ama nedenini bir türlü anlamadım. Şimdi telefon alcam yine ayni terane olacak Bence de tam dolana kadar şarj etmek yeterli.
  • arkadaslar k790i aldım bugun..
    aksam saat 9 dan beri sarjda..
    suan acsam sarja takılıyken rehber mehber ufaktan ayaramaya baslasam sorun olur mu?
    sabah 11 e kadar beklememde fayda var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.