Bildirim
14 Yaşındayım Göğüslerimi Geliştirmek istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş karın kası dediğin mide değilmi
dumbbell flye çalış -
Hadi karın kasın yağsız olmandan belli oluyo da var dediğin kol ve omuz nerede ? 4 kilo ağırlık ilk ay belki iş görür ama sonra birşeye yaramaz -
@Executor06 Omuzlarım geniş ama fotoğraflarda belli olmuyor sanırım Sadece bicep kasımın fotosu var triceps ve kanat kaslarımıda atarım müsait olduğumda teşekkür ederim .
@FMEELLİOPE aynı şey değilmi -
Saçma sapan dalga geçenlerin dışında adam gibi yardım edicek yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkayaltay
Saçma sapan dalga geçenlerin dışında adam gibi yardım edicek yok mu?
saçma sapan diyorsun aks diyorsun senin ağırlığınca ağırlıklla çalışıyoruz.bilmem anlatabildim mi?4 kilo işini görmeyecek bi süre sonra.ayrıca ergensin zaten büyüyeceksin ,genetik olarak küçük boylu değilseniz.bu kadar kasma kendini.benden uuzn kızlar vadı sınıfta,kafamı kaldırıp bakardım.bi kaç sene sonra kafamı indirp bakmaya başladım. -
Gelişimin daha yeni başladığı için press hareketlerinden uzak durmalısın kemiklerde ki boy uzaması konusunda gerçi 5-10 kiloyla mı duracak bu boy uzaması neyse.
Hocana gidip senin yaşına özel bi program istemelisin dediğim gibi press hareketleri vermeyeceği için göğüste pek bi gelişme olmayacaktır.
Tavsiyem o programı uygulayıp ideal bir kilo ulaşıp fit bir vücudun olabilir 47 gibi değilde 37 gibi geldin bana çok çok zayıfsın göğüs kasın olsa nolcak olmasa nolcak bu yaşta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Eylül 2013; 16:55:57 > -
Dostum herkes seninle alay etmiş ama senin de kaslı değil çok zayıf olduğunu anlaman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşşekür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X