arkadaşlar ben bi ara windows 11 yükledim ama yine bir zamandan sonra kingston ssd bozuldu ve aynı marka ramler yavaşlamaya başlamıştı işte bugün aynı şey yaşanmasını istemediğim için size sormak istedim SİSTEM : -İNTEL PENTİUM DUAL-CORE E5200 @ 2.50 GHz 2494 MHZ 2 ÇEKİRDEKLİ (TERMAL MACUNUNU 1 GÜN ÖNCE DEĞİŞTİRDİM) -KİNGSTON 2x2 RAM -NVİDİA GeFORCE 9400 GT 1GB DİRECTX 9 -ECS G31T-M ANAKART DDR2 64 BİT -VESTEL GÜÇ KAYNAĞI (YENİ DEĞİŞTİRİLDİ) İŞLEMCİLER: -ST9500325AS ATA DEVİCE 500 GB HDD -ST3160215AS ATA DEVİCE 149 GB HDD -QUANTUM FİREBALLlct20 10 ATA DEVİCE 9 GB ESKİ HDD BOZULAN SSD ADINI BİMİYORUM AMA KİNGSTON MARKAYDI Lütfen yardımcı olun 2. hata hem benim hem de bilgisayarın sonunu getirebilir windows 10 Pro 22h2 kurulu şuan bilgisayarda |
14 Yıllık Eski Bilgisayara Windows 11 Kurmak
-
-
lütfen yardım edin
-
O sisteme windows 11 olmaz. Windows 10 Enterprise 22h2 yada Windows 10 Enterprise LTSC 21h2 en uygunu olur.
-
Custom OS daha önce kullandınız mı bilginiz var mı bilmiyorum ama bloatwaredan arındırılmış windows sürümlerini deneyebilirsiniz. Genellikle lite sürüm diye geçer. Ghost Spectre Potato Edition var eski minibookumda kullandığım öneririm. Kimileri de güvenlik açısından önermez pek ama denemeye değer. -
en uygun hale nasıl getirebilirim ddr3 ekran kartı var elimde işlemcisi fln var birtek anakart ve ramler elimde
yok ddr3 olursa çalıştırır mı
-
onu bilmiyorum maalesef şimdi şöyle anlatayim ben sistem en düşük minimum sistem gereksinimleri karşılarken windows 11 i kurmuştum çok güzel fps alıyordu ama bilgisayar bozulmadan önce o akşam bir tableti bilgisayara bağlayıp güncelledim acaba virüs mü vardı diye şüpheleniyorum 1ay mavi ekran verdi herşeyi sök tak yaptım sıkıntı olmadı şunuda söylemeyi unutmayayım ddr2 msı anakart var olsa bile mi uygun olmaz bunu biraz meraktan sordum çünkü windows 10 un 1 yıl sonra destek biteceği için sıkıntı yaşamamak için erkenden yükseltmek istiyorum bi ara pardus kullandığım oldu ama alışamadım tekrar windows a geçtim microsoft un saçma sapan destek sonu uyarı reklamlarından da sıkıldım o yüzden yardım istedim inşallah anlayabilmişsindir iyi günler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X