Şimdi Ara

140.000 tl ye sıfır arac tercihi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar paraya sıkıcı ve kullanışsız D segment araca asla vermem.
    SUV alırım;
    X-Trail
    Honda CR-V
    Tucson
    Renegade
    Forester
    CX-5
    Qasqai
    Kadjar
  • anladik orasini sifirinida önerdim zaten
  • Yazdığınız 3 model arasında BMW X1'i tercih ederdim.

140.000 TL ye ben araç alacak olsam, BMW 3 serisini veya HONCA CR-V tercih ederdim.

Bu arada bence dizel düşüncenizi bir kez daha gözden geçirin.
  • doğru 140 a anca çöp alınıyor naparsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cla 180
  • 2015 Honda CRV 1.6TDI Platinium Pack
  • Bu kriterler için tabiki Passat B8 düşünmeye bile gerek yok. S60 ın bagajından 2 tane var Passatta S60 ın arka koltuklarda çok dar..
  • stansah S kullanıcısına yanıt
    Peugeot 508 1.6 dizel tam otomatik.
    bagajı geniş .
    Galiba en full u şu an 125 130 bin aralığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stansah

Iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım 140.000 tl civari sifir arac almak istiyor. Volkswagen passat, volvo s60 ve bmw x1 e bakmis hangi araci almaliyim diye bana sordu. Aracin sifir olma zorunlulugu var vergiden dolayi ve aile arabasi olmali ( cocuk arabasını rahatca bagajina koyabilmeli), yakıt olarak illa dizel diyor. Sizce hangi arac tercih edilmeli.
    Not. Arkadasimin maddi durumu yeterli fakat aractan anlamiyor ve su an volkwagen polo kullaniyor. Bende citroen c elysee var ve ust segmentten bende fazla anlamıyorum.
    Yardimci olan arkadaslara tesekkurler.

en full yanından o paraya a3 sedan 1.6 tdi motorlu araç alınır hemde en az değer kaybeden grubunda bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bu kriterler için tabiki Passat B8 düşünmeye bile gerek yok. S60 ın bagajından 2 tane var Passatta S60 ın arka koltuklarda çok dar..

yine gelmiş bizimki.servise çağrılan tidiaylara ne olacak bir haber versen diyorum
  • Malum sitede 160 bine 0 km e180 elite var. Eksik odenmis kdv otv olma ihtimali var mi sizce? c180 yada 320ied ler yaklasik bu para.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bu kriterler için tabiki Passat B8 düşünmeye bile gerek yok. S60 ın bagajından 2 tane var Passatta S60 ın arka koltuklarda çok dar..

yine gelmiş bizimki.servise çağrılan tidiaylara ne olacak bir haber versen diyorum

Bikmadinmi 2 lafindan biri geri cagirilan tdi ve dsg. Gercekten baydin yani cevap veresim bile yok cok gereksizsin.

• verirsin verirsin neden cevap vermeyesin.arizali şanzimani,hileli motoru öneriyorsan cevap da verirsin kardeş.E ben halen cevap alamadim ne olacak bu tidiaylara,önermek kolay anlatmak zor kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

verirsin verirsin neden cevap vermeyesin.arizali şanzimani,hileli motoru öneriyorsan cevap da verirsin kardeş.E ben halen cevap alamadim ne olacak bu tidiaylara,önermek kolay anlatmak zor kardeş

Sifir vw alabilecek paran ve ehliyetin olunca sanada vw onericem merak etme

• Nissan X-Trail 1.6 dci CVT platinum alınabilir bu kriterler için.

• tsi manuel vw kullanicisiyim ve sifir aldim,ama senden bir tanede plazada vardi daha oneremeden bozuk sanzimani millete dunya paraya sattiklarini yuzlerine vurunca direk `abi emir kuluyuz ne yapalim` deyiverdivw diye trolledigin her konuda goruselim kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 23 Ekim 2015; 15:57:58 >
  • suv istiyorsa crv sedan istiyorsa insignia alsın geçsin. hiç macera aramasın
  • Çocuk arabasını okuduğum anda aklıma D sınıfı station kasalar geldi. Mesela Volvo V60, Opel Insignia ST, v.b. 1.6L dizel ve otomatik seçeneğiyle tam alınası araçlar.
  • 3 serisi m paket
    Rengini normalde esroril mavi severim ama gümüş gri renk aracın hatlarını çok belli ediyor bence çokda yakışıyor fakat estoril mavi başka

• 2.el 3.20d bakabilir ikinci el istemiyorsa yil sonunu bekleyip cla alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 29 Ekim 2015; 16:46:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.