Şimdi Ara

140.000 tl ye sıfır arac tercihi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açıkçası o bütçe ile yazılabilecek araçlar belli ama sıfıra çok yakın borusan, koluman ve diğer bayilerde araç bulmak mümkün. mesela ben şuan kullandığım aracı sadece 150 km de iken almıştım ki sıfırı ile arada ciddi fiyat farkı da vardı.
  • Adam illa dizel sıfır demiş hala BMW 3 önerenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru forester , honda crv -pek sevmesem de 1.6 dizele 160 beygirlik iyi motoru var mtv avantajı-
    Nissan x-trail ve bagaj önemli olduğu için D segmenti araçların stationı olabilir. V60 gibi.

• S60 alınır keyifle binilir, bagaj hacmi muadillerine göre daha ufak orası iş görür mü bilemem bakıp incelemesi gerekli arkadaşın.
  • Suv istiyorsa honda crv önerebilirim. Bagajı epeyce geniş, 1.6 dizel 160 beygir üstüne de zf şanzıman var haliyle araba hiç naza çekmiyor ayrıca oldukça konforlu. Eğer sedan istiyorsa çocuklu bir aileye s60 önermem çünkü bagajı oldukça küçük. Bu durumda alınabilecek dizel olarak mercedes c serisi veya cla kalıyor. Cla'yı da eliyorum çünkü içerisi basık, çocuklu bir aile rahat edemez. Onun yerine Mercedes C serisi, Insignia ve burada hiçbir arkadaşın önermemiş olduğu Superb önerebilirim. Superbi niye kimse önermemiş anlamadım belki vag grubunun şu anki durumundan dolayı olabilir ancak hem 140.Tl bandına çıkmamış olur arkadaşınız hem de iç hacim ve bagaj konusunda sınıfında lider bi araca binmiş olur. Tabi ki tercih yine sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

adam dizel istiyor benzinli bmw oneren var
    s60 alsin arkadasiniz hic dusunmeden.hatta 2. elde 1yasinda full donanim araclari cok uyguna bulma sansi var:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2014-r-design-boyasiz-kazasiz-s601.6-d2-otomatik-asr-motors-235899812/detay

Adam 0 istiyor 2. el öneren var

•  140.000 tl ye sıfır arac tercihi...Mondeo olmaz mi?

• kardes ben 0 da onerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

140.000 tl ye sıfır arac tercihi...Mondeo olmaz mi?

Kirmizi dogru tercih mondeo icin. Cidden cok guzel bir renk canli gormekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

140.000 tl ye sıfır arac tercihi...Mondeo olmaz mi?

Kirmizi dogru tercih mondeo icin. Cidden cok guzel bir renk canli gormekte fayda var.

Grisi de Maseratilere benziyor araba cok karizma olmus gercekten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.