Şimdi Ara

140.000 tl ye sıfır arac tercihi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım 140.000 tl civari sifir arac almak istiyor. Volkswagen passat, volvo s60 ve bmw x1 e bakmis hangi araci almaliyim diye bana sordu. Aracin sifir olma zorunlulugu var vergiden dolayi ve aile arabasi olmali ( cocuk arabasını rahatca bagajina koyabilmeli), yakıt olarak illa dizel diyor. Sizce hangi arac tercih edilmeli.
    Not. Arkadasimin maddi durumu yeterli fakat aractan anlamiyor ve su an volkwagen polo kullaniyor. Bende citroen c elysee var ve ust segmentten bende fazla anlamıyorum.
    Yardimci olan arkadaslara tesekkurler.

• S60 ın bagajını bilmiyorum genişse tabiki s60.
    Passata 140 bin fazla ayrıca 1.6
    Benzinli olarakta 318i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORTALDANCE -- 19 Ekim 2015; 21:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

S60 ın bagajını bilmiyorum genişse tabiki s60.
    Passata 140 bin fazla ayrıca 1.6
    Benzinli olarakta 318i öneririm.
    x1 dizel+otm olsa en iyi seçenek. ama dizel manuel satışta.
  • Kimse yazmadan yazayim
    3.20 ied tabiki estoril mavi
  • Bu paraya 0 Mercedes-Benz CLA200 AMG paket alınır keyifle binilir(yakıt tüketimi düşük, MTV'si düşük). Bu araca rakip görmüyorum Mercedes kalitesi olduğu için :)
  • S60 in bagaji yeterli olmayacaktir. Gene de tabi arkadasinizin bakmasinda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Kimse yazmadan yazayim
    3.20 ied tabiki estoril mavi
    Volvo S60'ın bagaj hacmi muhtemelen yeterli olacaktır ama tabi bunu siz yakından incelediğinde daha iyi tartacaksınız. S60'ı inceledim, test sürüşünde kullandım. Malzeme kalitesi oldukça başarılı. Dışarıdan bakıldığında da ben buradayım diyor zaten araç. BMW X1'i hiç detaylı incelemedim, ne söylersem yalan olur. Passat'a ya da herhangi bir Volkswagen'e o kadar para verilmez. Dünyayı kandıran bir marka müşterisine neler yapmaz, bir de böyle düşünün derim.

Alacaksınız ya S60 alın ya da BMW X1 alın. İkisini de inceleyin, ikisini de kullanın. İkisi de çok başarılı, ikisi de kendini birçok konuda ispat etmiş markalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_1881

Volvo S60'ın bagaj hacmi muhtemelen yeterli olacaktır ama tabi bunu siz yakından incelediğinde daha iyi tartacaksınız. S60'ı inceledim, test sürüşünde kullandım. Malzeme kalitesi oldukça başarılı. Dışarıdan bakıldığında da ben buradayım diyor zaten araç. BMW X1'i hiç detaylı incelemedim, ne söylersem yalan olur. Passat'a ya da herhangi bir Volkswagen'e o kadar para verilmez. Dünyayı kandıran bir marka müşterisine neler yapmaz, bir de böyle düşünün derim.

Alacaksınız ya S60 alın ya da BMW X1 alın. İkisini de inceleyin, ikisini de kullanın. İkisi de çok başarılı, ikisi de kendini birçok konuda ispat etmiş markalar.

Alıntıları Göster
    o bütçeye 320i bakılır, bi test sürüşü yapın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

o bütçeye 320i bakılır, bi test sürüşü yapın derim

Alıntıları Göster
    S60 veya eğer para yetiyorsa Estoril Mavi BMW 3 serisi
  • Sıfır dizel aile arabası ve bagaj....

Passat insignia superb 508
  • O parayı passata vermeyin. Emisyon skandalida var. Benim onerim BMW 3 serisi olur. Premium araca biner arkadaşınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Sıfır dizel aile arabası ve bagaj....

Passat insignia superb 508

saydıklarının hepsi çöp. 140.000 TL diyor farkında mısın ??
  • 3.20 IED alınır o paraya
  • adam dizel istiyor benzinli bmw oneren var
    s60 alsin arkadasiniz hic dusunmeden.hatta 2. elde 1yasinda full donanim araclari cok uyguna bulma sansi var:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2014-r-design-boyasiz-kazasiz-s601.6-d2-otomatik-asr-motors-235899812/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 20 Ekim 2015; 11:31:26 >
  • 0 dolusundan Insignia veya 3.20 olabilir.Alternatif olarak C180
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

0 dolusundan Insignia veya 3.20 olabilir.Alternatif olarak C180
    508 1.6 dizel eat6 güzel seçim olur.

Alternatif insignia 1.6 dizel otm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

0 dolusundan Insignia veya 3.20 olabilir.Alternatif olarak C180
    insignia 1.6 dizel otomatik cosmo.. dünya para da cepte kalır..
  • 1,6 dizel 160 HP 350 Nm tork Otomotik 4x4 CRV.
  • Full+full Passat alırım havami atarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

adam dizel istiyor benzinli bmw oneren var
    s60 alsin arkadasiniz hic dusunmeden.hatta 2. elde 1yasinda full donanim araclari cok uyguna bulma sansi var:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2014-r-design-boyasiz-kazasiz-s601.6-d2-otomatik-asr-motors-235899812/detay

adam sıfır istiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.