Şimdi Ara

140-160 bin TL civarı hangi aracı tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 140 - 160 bin TL civarı "D-segment" araç arayışındayım. Geely Emgrand araçlar çok donanımlı geniş hacimli 2011-2012 modelleri bulunuyor. Ancak piyasada pek tutan bir araç değil. 2011-2012 model 100.000-150.000 km aralığındaki Geely Emgrand 1.5 motor araç mı tercih etmeliyim yoksa 2004-2006 model aralığında ve 200.000 250.000 km yapmış olan Volvo S40 veya Skoda Octavia 1.6 motor araçları mı tercih etmeliyim karar veremedim. Sizlerin fikirleri nedir acaba?

• hocam octavia ve s40 c sedan. Arayışınız d segment mi yoksa s sedan önerilerine de açık mısınız?

• s40 D segment geçiyordu sanki? octavia C segment biliyorum ama donanımı D gibi. yani bu ayarda araçlar genelde, iç hacim olarak biraz geniş istiyorum

• LovelyGhost L kullanıcısına yanıt

s60 d segmentidir, zaten s40 hacim olarak küçük c sınıfı uzaktan bakınca bile belli olur.

• ben olsam 2012 Doblo alırdım. İçi geniş, bagajı muazzam, hem daha yeni ve düşük km olurdu.

• Hocam neden d segment istiyorsunuz sakıncası yoksa soruyorum o rakamlara eli yüzü düzgün bir b alıp yada 2000 li modellerden astra h golf 4 gibi bir c alıp temiz temiz binme şansınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.