Şimdi Ara

140 mm fan önerisi 3 pin vs 4 pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten araştırdım fakat kafam karıştı daha önceki konularda aradığımı bulamadım, rgb benim için önemli değil 3 pin mi yoksa 4 pin mi nası bir fan almalıyım. Kasamın 4 tane 140mm, 6 tane 120 mm desteği var, sessiz olsun diye 140 takmak istiyorum. Anakarta yanlış hatırlamıyorsam 8 fan desteği var. Bana 140 mm fan önrebilir misiniz.
    www.hepsiburada.com
    Xigmatek XLF-F1453 140x140x25mm Kasa Fanı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xigmatek-xlf-f1453-140x140x25mm-kasa-fani-p-BS85691?magaza=DSM%20Teknoloji
    şunu alacaktım fakat 3 pin miş. 3 pin ve 4 pin arasındaki farkları temiz bir şekilde birisi anlatabilirse çok iyi olur. Daha önceki konularda hep anakarta veya soruna göre fan tavsiye edilmiş.

Edit: Anarkartınızın desteği varsa 3-4 pin fark etmiyor. Biostan 3 pinleri dc moduna alıp ısıya göre volt atayıp hız ayarı koyabiliyormuşuz. işlemci hariç bütün fanları 41-51-61-71 derecelere 7-8-9-10 şeklinde volt atadım. Kasa ısındığında fanlar hızlanıp yavaşlıyor, hızlanıp yavaşlama geçiş süresine kadar ayarlanabiliyor. (İmzamdaki sistem 70 dereceyi geçtiğini görmedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 18 Eylül 2020; 14:42:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.