Şimdi Ara

1400 - 1700 TL fiyat aralığında notebook tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere yardıma ihtiyacım var. Bir çok araştırma yaptım ancak işlemci ve ekran kartı seçimi konusunda sürekli bir çelişki yaşıyorum. Arzu edersiniz ki, bu tür ürünlerde hangisi hangi kullanım amacına daha uygun kestirmek zor. Lafı fazla uzatmadan AutoCAD, SolidWorks, Catia, ArcGIS, ERDAS gibi programlar kullandığım için bu ihtiyaçlarımı karşılayacak ve yukarıdaki fiyat aralığında işimi görecek bir bilgisayar bulma konusunda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: YORGUN5261

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere yardıma ihtiyacım var. Bir çok araştırma yaptım ancak işlemci ve ekran kartı seçimi konusunda sürekli bir çelişki yaşıyorum. Arzu edersiniz ki, bu tür ürünlerde hangisi hangi kullanım amacına daha uygun kestirmek zor. Lafı fazla uzatmadan AutoCAD, SolidWorks, Catia, ArcGIS, ERDAS gibi programlar kullandığım için bu ihtiyaçlarımı karşılayacak ve yukarıdaki fiyat aralığında işimi görecek bir bilgisayar bulma konusunda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla,

Dell Inspiron 3542 B51F45C Notebook bu ürüne bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.