Şimdi Ara

1400-1800 lira arası notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük işler için hemde güncel oyunları açabilicek bi bilgisyar istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat nedir fiyat?

• Abi işte yazdım oraya :D 1400-1800

• quote:

Orijinalden alıntı: yg07

Günlük işler için hemde güncel oyunları açabilicek bi bilgisyar istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-424602-notebook
  • bence lenovo z5070 kesinlikle aradığın kriterlere uygun :) hiç düşünmeden al derim bütçenede son derece uygun ve donanım olarakta baya yeterli olacaktır.

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z5070-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-424576/productDetails.aspx?productId=bd601171&categoryId=98

bence düşünmeden al :)

• quote:

Günlük işler için hemde güncel oyunları açabilicek bi bilgisyar istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba hocam, öncelikle sana lenovoyu tercih etmem çünkü, hemen ısınıyor diye duydum(yanlış anlama sakın benimkini al demiyorum) ve o parayı lenovoya vereceğine uygun fiyata böyle bir şey al derim. Elimde samsung np350v5c s0ftr modelli notebookum var. Yakın zamanda satmayı düşünüyodum eğer istersen 1300 liraya verebilirim. Özellikler imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtCvs

quote:

Merhaba hocam, öncelikle sana lenovoyu tercih etmem çünkü, hemen ısınıyor diye duydum(yanlış anlama sakın benimkini al demiyorum) ve o parayı lenovoya vereceğine uygun fiyata böyle bir şey al derim. Elimde samsung np350v5c s0ftr modelli notebookum var. Yakın zamanda satmayı düşünüyodum eğer istersen 1300 liraya verebilirim. Özellikler imzamda

Eyvallah hocam ama ikinci el düşünmüyorum.

• Lenovo z510 almayı düşünüyorum yada z5070
    Görüşleriniz nelerdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtCvs

quote:

Eyvallah hocam ama ikinci el düşünmüyorum.

Siz bilirsiniz hocam

• Asus x550jk al ekran kartı çok iyi

• 1400TL+ Seviyesinde Victor G301 olabilirhttp://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G301K
    Sayfadaki kırmızı Şimdi Özelleştir butonu ile konfigüre edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.