Şimdi Ara

1400 Kişi Full Çekmiş ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu haber de milleti galyana getirmekten başka bişey değil. matematikden 1400 kişi full çekiyor arkadaşlar gayet normal bir rakam. Geçen sene 2000 küsür kişi çekmişti. takmayın fazla artık haberlere. iş çığrığından çıktı her bir kafadan bir ses. abbas'a sorsan sınav iptal. başka birine sorsan kitapçıklar basılmaya başladı. diğerine sorsan iptal değil. bir diğerine sorsan danıştayda falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

bu haber de milleti galyana getirmekten başka bişey değil. matematikden 1400 kişi full çekiyor arkadaşlar gayet normal bir rakam. Geçen sene 2000 küsür kişi çekmişti. takmayın fazla artık haberlere. iş çığrığından çıktı her bir kafadan bir ses. abbas'a sorsan sınav iptal. başka birine sorsan kitapçıklar basılmaya başladı. diğerine sorsan iptal değil. bir diğerine sorsan danıştayda falan filan.

Millet bununla galayan gelecekse yuh derim.1400 kişi hakkıyla çözemez mi?Bununla kopya ispatlanmaya çalışılacaksa bu konuya bakmaya tenezül bile etmem.Ama en az ilk 10.000 kitapçık hatta 40.000 kitapçık incelenmeli.İddialar çok ciddi ve elle tutulur bir tek kopyanın olup olmadığı bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Forum için konuşmuyorum ama şu şifre tartışmasında gördümki gençliğimizin zeka seviyesi yerlerde. Bu kafadaki adamlar universite okusada boş okumasada boş.

Daha yazıyı okumaktan aciz insanlar var. Matematikde 40/40 yapmak mucizevi birşey değil arkadaşlar. Evet sorular 2010 yılına göre zordu ama olimpiyat sorularıda değildi. Yapılabilecek sorulardı, üst düzey derece hedefli ogrenciler zaten cokda zorlanmadan yapmışlar. 1400 bence normal bir rakam, 1.7m insanın girdiği düşünülünce.
    Ha ama tabiki bu 1400 kişinin kitapcıkları incelenmeli.

Millet şifre şifre diye yırtınırken ben hala daha bu şifre zımbırtısının cok sayıda tuttugu bir ogrenci kitapcıgı goremedim. Ayrıca konu hakkında cahil medyanın ve köşe yazarlarının atlamalarıda o derece komik. Bırakın savcı incelesin kitapcıklara baksınlar bu yontemle cozulmus varmı. varsa gereken zaten yapılacaktır.

Yazının son satırı hariç katılıyorum.Forumda bir konu açtım bakarsanhttp://forum.donanimhaber.com/m_48136460/tm.htm medyanlı şifreyi paylaştım.Hangi kitapçığa bakarsan bak 29 doğru 3 yanlış çıkkıyo bu şifre ile.Senin için 29 doğru çok değil bir tessadüfse oda senin bileceğin iştir.

• Bizim sınıfta matematikte 39d 1 boşu olan biri var ama kopyayla işi olmaz.2 yıllık üniversite okuyan geçen sene say-2'de 908. olan biri.Öylesine sınavlara giriyor.Geçen sene marmara uluslararasını kazanıp kaydını dondurmuş.2yıllık bölüm bitince onu okuyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Bizim sınıfta matematikte 39d 1 boşu olan biri var ama kopyayla işi olmaz.2 yıllık üniversite okuyan geçen sene say-2'de 908. olan biri.Öylesine sınavlara giriyor.Geçen sene marmara uluslararasını kazanıp kaydını dondurmuş.2yıllık bölüm bitince onu okuyacak.

Hocam sınav öle abartılacak kadar zor değildi zaten.Güzel çalışan ve sınava iyi konsantirasyonla giren adam matematiği fuller.Zaten sorun bu değil.Sorun nasıl oluyorda mod-medyan sınavdan günler önce insanların dilinde dolaşıyor ve tesadüfe bak şifrede mod-medyan işe yarıyor.Benim kafamda iptal olmasa dahi bu şaibe kalacak ama lys çalışmaya devam ediyorum.Şimdi çok iyi geçen sayısalcılar saldıracak "git lys çalış,boşuna ümütlenme kötü aldın" diye dalga geçtiklerini sanacaklar ama ben aldığım puandan memnunum.Sadece daha fazla almak istiyordum.Matematik istediğim gibi geçmedi.Ama felaket değil lysde telafi edeceğim.Yanlız haksızlığa hiçbir yerde tahamül etmem.Bencillik yapmam.İsterlerse 10 kere sınav yapsınlar benim korkum yok onunada girerim.Korkum yok bu yüzden ben adaletten tarafım ne olursa olsun.Sanki ygs konuları lysde çıkmayacak.Hala aynı konulardan muhafız.Zaten tekrar yapsalar daha kolay soracaklarından şüpem yok.Ama bu ülkeden artık umudum kalmadı bu konuyla daha fazla uğraşmıyacamlys kasmaya ara vermeden devam.Biz hak adaletten bahsettikçe bu birilerine dokunuyor.Rahasız oluyorlar bünyelerine ters geliyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.