Şimdi Ara

1400 Kişi Full Çekmiş ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematiği hızlı çözen bir insan için ki ülkemizde bir sürü böyle vatandaş var küçümsemeyin gayet rahat bir sınavdı. Sınav zaten zor değildi fakat zaman sıkıntıydı zaman problem yaratınca soruları çok hızlı okuduk dikkat hataları arttı. Ben birçok kişinin yanlışlarının hızlı olmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgi eksikliğinden 1 sorum belki gitmiştir. Matematikte hızlı olan bu sınavı kazandı
  • bence de gayet doğal 1400 kişi geçen seneyi araştırın bu sene kaç kişi fazladan girmiş bir bakın bizzat benim arkadaşlarım var ful çeken adam matematik bölümü okuyor ve sırf eğlence olsun diye girip matı fulleyip çıkıyor gayet doğal olduğunu düşünüyorum kısacası
  • ayrıca geçen sene matematikte mantıktan dolayı full çekemeyen binlerce insan var mantık çalışmadığı için 39 yapan bir sürü insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

ayrıca geçen sene matematikte mantıktan dolayı full çekemeyen binlerce insan var mantık çalışmadığı için 39 yapan bir sürü insan var

çok doğru bir yorum bu yıl çözülemeyecek tek bir soru yoktu bence sadece zaman sıkıntısı sorun oluşturdu
  • siz bu forumda vakit öldürürken millet harıl harıl ders calisiyor

full çekmek o kadar zor değil çok soru çözeceksin

bende zamanında feni full çektim 2004 de. 45 de 45 yaptım.

yapılabiliyor. ama çok çalışma gerektiriyor ayrı mesele.

1400 normal bir rakam bence. çünkü her sene calisma şartları dahada agirlasiyor millet daha fazla calisiyor.
  • baska ulkede olsa ULKE YERINDEN OYNARDI ama burada MUSLUMAN GECINEN AHLAKSIZ.BASKASININ HAKKINI GASPEDEN ADI UCKAGITCILAR
    UNIVERSITELERE NASIL kolayca yerlesıyorlar di mi ?

FEMCILER DAMLAMIS HEMEN ... onlara gore ne var! COGU NE DIYOR? EVET SORULAR COZULEBILIRDI AMA YETISTIRMEK MUMKUN DEGILDI DIYOR
    (malum kanallarca VE OSYMce beslenmeyıp YILLARCA EMEK HARCAYANLAR napsın? )

BOYLE ASAGILIKCA BIR DURUMU BILE SAVUNANLAR VAR YA SU FORUMDA PES!

• İyi ki şu engelleme olayı var.At gözlüklerini direkt olarak engelliyorum.

• Cumhurbaşkanı Gül: “Ben tatmin oldum” demişti.
    Hükümet açıklama yaptı: “Cumhurbaşkanı tatmin olduysa bize de tatmin olmak düşer.”

YÖK Başkanı Özcan kuyruğa girdi: Ben de tatmin oldum...

Cumhurbaşkanı önceki gün bir düzeltme yaptı:

- Ben tatmin oldum ama tabii ki hepimizi savcılar tatmin edecek...

İyi de bu tatmin furyasına rağmen ortada tatmin olmayan kocaman bir kitle var. Onlar ne olacak?
    İşte o kitleden biri... Ertuğrul Berki adlı üniversite adayı genç farklı bir adrese yöneliyor...

Bu düğümü çözmesi için Haydar Dümen’e başvuruyor. Mektubunda diyor ki:

“Sayın Haydar Dümen,
    Hayretle gördük ki, 50 - 60 yaşlarında koskoca amcalar kolayca tatmin oluyor... Ben ve genç arkadaşlarım bir türlü tatmin olamıyoruz. Sizce sorun psikolojik mi? Kolay tatmin olmanın bir şifresi var mı? O şifreyi alabilir miyiz?”

Haydar Dümen bakalım ne yanıt verecek?

MELİH AŞIK-MİLLİYET yazarı
    http://www.gercekgundem.com/?c=66297

• Konu yine rayından çıkmış. Türkiye de o kadar iyi eğitim veren liseler var diye söyleniyor buralarda okuyanlar 40ta 40 yapmasında 4 yıllık lise hayatında 2 lise değiştiren ve her sene matematik öğretmeni değişen ben mi 40ta 40 yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Türkiye de o kadar iyi eğitim veren liseler var diye söyleniyor buralarda okuyanlar 40ta 40 yapmasında 4 yıllık lise hayatında 2 lise değiştiren ve her sene matematik öğretmeni değişen ben mi 40ta 40 yapayım ?

Millet senin dediğini tartışmıyor..tabiki iyi liseler,iyi öğrenciler var..ama..önemli olan,gençlerin bileğinin hakkıyla sınav kazanmasıdır..ama,bilgili olmak iyi liselerde okumak artık yetmiyor....artık insanlar bilgiyle değil,hileyle sınav kazanma peşinde..son skandallar sebeptir buna..

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64575&p=5740394#post5740394

• quote:

Orijinalden alıntı: priapo

Millet senin dediğini tartışmıyor..tabiki iyi liseler,iyi öğrenciler var..ama..önemli olan,gençlerin bileğinin hakkıyla sınav kazanmasıdır..ama,bilgili olmak iyi liselerde okumak artık yetmiyor....artık insanlar bilgiyle değil,hileyle sınav kazanma peşinde..son skandallar sebeptir buna..

Ben o iyi lise olayını 1400 kişi full çekmiş kesin şifre var demek ki diye düşünen arkadaşlar için yazdım. Facebookta , forumda bu tarz cevapları gördüm. Priapo'nun mesajının ne alakası var mesela ilk mesajla ?

• quote:

quote:

Ben o iyi lise olayını 1400 kişi full çekmiş kesin şifre var demek ki diye düşünen arkadaşlar için yazdım. Facebookta , forumda bu tarz cevapları gördüm. Priapo'nun mesajının ne alakası var mesela ilk mesajla ?

Biz bu filmi KPSS'de de gördük..
    İlk sınavda 120 de 120 yapanlar MİT kontrollü ikinci sınavda sapır sapır döküldü..
    http://www.memurlar.biz/haber/20101128/FULL-CEKENLER-67-NETTE-KALDI.html

Ygs'de 40 ta 40 yapanların tümü mercek altına alınmalıdır..Didik didik edilmelidir bunlar..

• quote:

quote:

quote:

İlk sınavda 120 de 120 yapanlar MİT kontrollü ikinci sınavda sapır sapır döküldü..

Ygs'de 40 ta 40 yapanların tümü mercek altına alınmalıdır..Didik didik edilmelidir bunlar..

o zaman tarihi fulleyen coğrafyayı fulleyen geometriyi fiziği biyolojiyi hatta kimyayı fulleyenleri de kontrol edin de maazallah hakkınız yenir kötü olur sonra.

• quote:

Edilsin kardeş ben edilmesin demiyorum. Zaten artık gına geldi. Sınav mı iptal ediliyor edilsin , sonuçlar mı açıklanacak açıklasınsın da doğru düzgün ikinci sınava hazırlanalım.

• Bence normal.Geçen yıl matematikte 35 neti geçen aday sayısı 55000 den fazlaydı.Bakalım bu yıl bu rakam ne olacak ? Kopya iddaası için asıl önemli olan bu
  • Bu sene geçen sene muhabbetinin önemi yok uzun yılların ortalaması alınarak bir trend analizi yapılır çarpıklık varsa zaten kabak gibi meydana çıkar
  • sadece benim yaşadığım ilçede bile benim bildiğim 4 kisi var mat full veren. sorular zor değildi vakit alıyordu hepsi o şifreyle falan alakası yok
  • Forum için konuşmuyorum ama şu şifre tartışmasında gördümki gençliğimizin zeka seviyesi yerlerde. Bu kafadaki adamlar universite okusada boş okumasada boş.

Daha yazıyı okumaktan aciz insanlar var. Matematikde 40/40 yapmak mucizevi birşey değil arkadaşlar. Evet sorular 2010 yılına göre zordu ama olimpiyat sorularıda değildi. Yapılabilecek sorulardı, üst düzey derece hedefli ogrenciler zaten cokda zorlanmadan yapmışlar. 1400 bence normal bir rakam, 1.7m insanın girdiği düşünülünce.
    Ha ama tabiki bu 1400 kişinin kitapcıkları incelenmeli.

Millet şifre şifre diye yırtınırken ben hala daha bu şifre zımbırtısının cok sayıda tuttugu bir ogrenci kitapcıgı goremedim. Ayrıca konu hakkında cahil medyanın ve köşe yazarlarının atlamalarıda o derece komik. Bırakın savcı incelesin kitapcıklara baksınlar bu yontemle cozulmus varmı. varsa gereken zaten yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 11 Nisan 2011; 10:49:32 >
  • Hasbünallah ..

1400 kişi sınavdan değil MATEMATİKTEN FULL ÇEKMİŞ. Geçen sene 2000'in üzerindeydi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.