Bildirim
1400 Kişi Full Çekmiş !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu kadarı da fazla -
geçen sene 2200 mü ne full çeken varmış yazan biraz daha araştırsınquote:
Orijinalden alıntı: EmrN
bu kadarı da fazla -
bence gayet normal zaten belli adamlar var derece için girenler fen liselerinden girenler felan geçen seneye göre 800 kişi azalmış sınavın zor oldugunu gösterir bu bence normal yani sorularda pek zor değildi işlem gerektiriyordu zor olanlar yani demek istediğim sorular ne kadar zor olursa olsun en az 1000 tane full çeken olur matematiktenquote:
Orijinalden alıntı: Private
geçen sene 2200 mü ne full çeken varmış yazan biraz daha araştırsın
Alıntıları Göster
-
Haklıyken sizin gibi düşünemeyenler yüzünden haksız oluyoruz ne ilgisi var kopyanın 1400 kişinin matı fullemesiyle allahım bu tür sınavlardan ne kadar uzakken bu kadar bilgisiz iken lütfen böyle ciddi bir konuya katılmayınız.quote:
Orijinalden alıntı: Mrturk57
bence gayet normal zaten belli adamlar var derece için girenler fen liselerinden girenler felan geçen seneye göre 800 kişi azalmış sınavın zor oldugunu gösterir bu bence normal yani sorularda pek zor değildi işlem gerektiriyordu zor olanlar yani demek istediğim sorular ne kadar zor olursa olsun en az 1000 tane full çeken olur matematikten
Alıntıları Göster
-
yahu 15 yıldır ögrenciyim 1 tane problem kaçırmadım 3 tane problemim boş benim sınavda matematigin ilk 5 sorusunu görünce türkçeye geçtim bu kadar zor matematikten bu kadar full çeken olamaz nerde kolay mı öylequote:
Orijinalden alıntı: Kemalist81
Haklıyken sizin gibi düşünemeyenler yüzünden haksız oluyoruz ne ilgisi var kopyanın 1400 kişinin matı fullemesiyle allahım bu tür sınavlardan ne kadar uzakken bu kadar bilgisiz iken lütfen böyle ciddi bir konuya katılmayınız.
Alıntıları Göster
geçen senenin matematiginden 1.700.000 kişi bile full çekebilir ama bundan çekilmez arkadaş !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 9 Nisan 2011; 19:09:09 >
-
işte buna tam anlamıyla 'medyanın gazına gelmek' denir. Hadi onlar hödüklük yapıp araştırmamışlar ve 'oysa geçen sene böyle bi derece yoktu' diye yazmışlar konuyu açan arkadaş sen neden araştırmıyosun?
Geçen sene full çeken 2142 kişi var. 35 ve üstü yapan da tam 55bin kişi. Mantığı yapamadıkları için full çekemediklerini düşünüyorum. Mantık olmasaydı geçen sene en az 5 bin kişi full çekerdi. Lütfen her okuduğunuza hemen inanmayın araştırın azıcık -
az bile -
daha tamam mı okunmamış sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
az bile -
quote:
Orijinalden alıntı: ceko1905.
daha tamam mı okunmamış sanırım.
bence okunma bitti . Yarin olmadı pazartesi açıklarlar diye tahmin ediyorum .. -
ben 3 kişi 160 yapmış diye bi söylenti duydum...quote:
Orijinalden alıntı: ersin07quote:
Orijinalden alıntı: ceko1905.
daha tamam mı okunmamış sanırım.
bence okunma bitti . Yarin olmadı pazartesi açıklarlar diye tahmin ediyorum ..
Alıntıları Göster -
Geçen sene 160da 160 yapan yok beyler atıp tutmayın.Sosyali fulleyen çıkmadı geçen sene.quote:
Orijinalden alıntı: onami
ben 3 kişi 160 yapmış diye bi söylenti duydum...
Alıntıları Göster -
O zaman bu forumda puanlar düsecek muhabbeti yapmayın. -
Geçen seneki kadar kolay sorulsa en az 3000 kişi kafadan full ceker. Zaten sifreli kitapcık ayarlayan soruları da zor sorar. Cünkü gecen seneye göre başarı düşsün ki millette ya bakın sifre olsa daha cok full ceken olur yalanına kansın. Mesele kac kisinin full cektigi degil ki kac kisinin haksız yere full cektigi.quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
O zaman bu forumda puanlar düsecek muhabbeti yapmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: EmrN
Geçen sene 160da 160 yapan yok beyler atıp tutmayın.Sosyali fulleyen çıkmadı geçen sene.
Geçen sene değil bu sene için konuştum. Yani geçen seneki kolay sınavda bile full çeken yok nasıl oluyosa bu sene 3 kişi var. -
Başlığa bak "1400 kişi full çekmiş" Adamlar ful çekmemiş matematikten 40 ta 40 yapmış.Dikkat lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
Geçen seneki kadar kolay sorulsa en az 3000 kişi kafadan full ceker. Zaten sifreli kitapcık ayarlayan soruları da zor sorar. Cünkü gecen seneye göre başarı düşsün ki millette ya bakın sifre olsa daha cok full ceken olur yalanına kansın. Mesele kac kisinin full cektigi degil ki kac kisinin haksız yere full cektigi.
Alıntıları Göster -
Ohaa nasil full cekiyor ya imkansiz. 160 dk 160 soru! Matematik felsefe nasil full cekiyor hepsinden. Felsefeyi tek okuyusta mi cozuyor bu hayvanlar! Offf
Edit: ya arkadas insan bi basligi duzgun yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 9 Nisan 2011; 23:15:06 > -
herşey art niyetli resmen medya da siyasetçilerden abbas güçlü de işin cılkını çıkardı.arkadaşlar matematikten full çekmiş 1400 kişi.1 milyon 700 bin kişi sınava girdir.bunu gayet doğal olması gerek.hiç araştırmadan etmeden buldukları en ufak şeyi önümüze sürüyorlar.bu şifre iddası tamamen birilerine malzeme oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Ohaa nasil full cekiyor ya imkansiz. 160 dk 160 soru! Matematik felsefe nasil full cekiyor hepsinden. Felsefeyi tek okuyusta mi cozuyor bu hayvanlar! Offf
Edit: ya arkadas insan bi basligi duzgun yazar -
quote:
Orijinalden alıntı: catlaks26
herşey art niyetli resmen medya da siyasetçilerden abbas güçlü de işin cılkını çıkardı.arkadaşlar matematikten full çekmiş 1400 kişi.1 milyon 700 bin kişi sınava girdir.bunu gayet doğal olması gerek.hiç araştırmadan etmeden buldukları en ufak şeyi önümüze sürüyorlar.bu şifre iddası tamamen birilerine malzeme oldu.
İddaa mı? Ösym bile kabul etti.Ne iddaası?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 10 Nisan 2011; 0:18:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: catlaks26
herşey art niyetli resmen medya da siyasetçilerden abbas güçlü de işin cılkını çıkardı.arkadaşlar matematikten full çekmiş 1400 kişi.1 milyon 700 bin kişi sınava girdir.bunu gayet doğal olması gerek.hiç araştırmadan etmeden buldukları en ufak şeyi önümüze sürüyorlar.bu şifre iddası tamamen birilerine malzeme oldu.
Peki buna ne diyeceksin
İşte medyanlı şifre
medyan:Ortanca değer
Şıkları küçükten büyüğe sıralıyoruz ve medyanı(ortanca değeri) buluyoruz.Ardından medyanın bulunduğu şıktan bir öceki şıkka (A->E ,B->A,C->B,D->C,E->D) bakıyoruz;
Eğer medyandan bir önceki şık şıklar içindeki en büyük değer (maksimum değer) ise cevap medyanın bulunduğu şık.
Eğer medyandan bir önceki şık şıklar içindeki en büyük değer (maksimum değer) değilse cevap bir öceki şıktan bir önceki şıktır.(Örneğin; medyan A şıkkında olsun önceki şık E ,E en büyük değer değilse cevap E şıkkından bir önceki şık olan D)
33 soruda 2 yanlış 31 doğru oh be ne ala dünya!
Benzer içerikler
- tam kareye tamamlama yöntemi
- kitapseç güvenilir mi
- fizik yapamıyorum
- sat sınavı soruları
- mrna tekrar tekrar kullanılabilir mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X