Şimdi Ara

1400 TL kadar laptop önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk defa laptop alacağım bütçem 1400 civarı oyun oynamak için alacağım. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama nasıldırhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z570am-59-324763-notebook-urun7280.html . Sizinde önerilerinizi bekliyorum... Özellikle ekran kartı gt540 veya üzeri olursa iyi olur

• Bu arada mesela ben bu 4 gb ram olan ürüne 4 gb ram daha eklemek istiyorum çünkü max. ram 8gb yazıyor o 4 gb rami nereden temin edebilirim ?
  • her yerden alabilirsin ram tüm pc firmalarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

her yerden alabilirsin ram tüm pc firmalarında

Peki ramin markasını modelini nerden öğrenebilirim bu ürününhttp://www.sanalmarketim.com/urun/2b47a5891bb96caab0d7d679c9e5ef86/LENOVO-Z570-59-329039-Core-i5-2450M-4GB-500GB-GT630M-15.6#34;-FreeDos ?

Birde bu ram bildiğimiz masaüstü pc lerdeki ramin aynısımı yoksa daha minikmi ? saçmalamış olabilirim kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earthquake*

quote:

Peki ramin markasını modelini nerden öğrenebilirim bu ürününhttp://www.sanalmarketim.com/urun/2b47a5891bb96caab0d7d679c9e5ef86/LENOVO-Z570-59-329039-Core-i5-2450M-4GB-500GB-GT630M-15.6#34;-FreeDos ?

Birde bu ram bildiğimiz masaüstü pc lerdeki ramin aynısımı yoksa daha minikmi ? saçmalamış olabilirim kusura bakmayın.

notebook ramleri küçük oluyor genelde markalar samsung ram kullanıyor ama tabi bu değişebilir.Alırsın bitane kingston 4gb takarsın

• quote:

quote:

quote:

notebook ramleri küçük oluyor genelde markalar samsung ram kullanıyor ama tabi bu değişebilir.Alırsın bitane kingston 4gb takarsın

Tamam teşekkürler son sorum Gt540m 2gb ile Gt630m 1 gb arasında ne kadar fark var 5-10 fps varmıdır ?

• Soru güncel arkadaşlar Gt540m 2gb ile Gt630m 1 gb arasında ne kadar fark var 5-10 fps varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Soru güncel arkadaşlar Gt540m 2gb ile Gt630m 1 gb arasında ne kadar fark var 5-10 fps varmıdır ?

İkisinin de performansı aynı sayılır.
    gt630, gt540'ın revize edilmiş halidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Soru güncel arkadaşlar Gt540m 2gb ile Gt630m 1 gb arasında ne kadar fark var 5-10 fps varmıdır ?

Onu biliyorum arkadaşım ama 2 gb 1 gb ye göre fark yaratırmı ?
  • quote:

quote:

quote:

İkisi de 1gb'tır.
    Ramden kullanarak 2gb olarak çalışabilir fakat bunun performansa bir katkısı olmaz.
    Siz ucuz olanı alın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi de 1gb'tır.
    Ramden kullanarak 2gb olarak çalışabilir fakat bunun performansa bir katkısı olmaz.
    Siz ucuz olanı alın.

Tamam çok teşekkürler 630m olan modeli alacağım önemli bir sorum daha olacak eğer rahatsız etmiyorsam... 4 gb ram var max 8 gb yazıyor 2 slot var ama 2x2 mi yoksa 1x4 mü olduğunu belirtmemişler bunu almadan öğrenebilirmiyim ?

• Büyük ihtimalle 2+2 şeklindedir.
    Forumda bu modeli kullananlara sorabilirsiniz.
  • Teşekkürler şimdi soruyorum
  • bence tek slotta 4 gb var ama yinede sormakta fayda var:)
  • lenovonun bu 324763 modeli gerçketen harika
  • quote:

bence tek slotta 4 gb var ama yinede sormakta fayda var:)

2*2 şeklindeymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.