Şimdi Ara

1400 YTL'LİK Ekran Kartı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım bu kartı alacakmış bana linki verdi gözlerime inanamadım fiyatı görünce, ne kadar uğraştımsa da caydıramadım almaktan. (adam overclock yapmayı da düşünmüo)

http://www.alternate.de/html/product/Grafikkarten_NVIDIA_PCIe/EVGA/GTX280_Hydro_Copper_16/274155/?articleId=274155

Sizce bu kart en fazla ne kadar eder?

Evet parası gani olanlar için süper bir kart.......

.....dermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK~MambA -- 16 Temmuz 2008; 15:16:13 >

• Su soğutma ile kullanım için tasarlanmış bi kart. Bunu alacağıma xbox alırım daha iyi.
  • çok para bence değmez
  • o sonundaki dermişim noluyo dalga mı geçiyosun?
  • güzel kart parası olana
  • sen ne dio n o paraya ben ps3 alırım artan parayla yanına mis gibi mgs4 ile gta 4 ü sıralarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

o sonundaki dermişim noluyo dalga mı geçiyosun?

evt biraz öle oluyor.

tamam kart süper de piyasadaki yeni serilerin kartlarını katlayabilecek durumda deil (fiyat haricinde)

sonunda eskiyecek o kart da

ayrıca nvidia sene sonunda üretim teknolojisini değiştirdiğinde çoğu kişiniin elinde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK~MambA -- 16 Temmuz 2008; 15:28:46 >
  • Evga 10 senelik garantiye de para alıyor,üzerine bir de sıvı soğutma aparatı takmış
    Bu kart alınacağına,şuan bütün oyunları oynatabilecek bir sistem toplanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Evga 10 senelik garantiye de para alıyor,üzerine bir de sıvı soğutma aparatı takmış
    Bu kart alınacağına,şuan bütün oyunları oynatabilecek bir sistem toplanabilir

10 sene sonra kim öle kim kala demi?
  • Kart Tam F/P.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Kart Tam F/P.

• Fiyatını sorun etmeyenler için güzel bir kart. Su soğutmayla serin serin çalışır işte. Ama Eylülde 55nm çıktığı zaman eminim sahibini üzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Temmuz 2008; 16:29:07 >
  • 1400YTL = 4870x2 + 4870 crosfirex

Vantage SCORE ::: REKOR !!! :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

1400YTL = 4870x2 + 4870 crosfirex

• quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

1400YTL = 4870x2 + 4870 crosfirex

aynen bunu adama söyle bence böyle birşey süper olur..
  • Bu kartı alacağıma Crysis,COD4,NFSPRO,MedalofHonour vb... gibi oyunları çalıstıran sistem alırım daha iyi. Nasıl olsa bu kartta eskiyecek. Değil mi ?
  • 600 ytl xbox alırım en pahallısı geri kalanada lcd monitor alırım bide 100 tane boş dvd alırım geriside cebimde kalır yazık günah yaaa
  • uzun vadeli bir sektör olsa değer, mesela ses sistemi. ama ekran kartına değmez. 8800 gtx vardı, onun üçte biri fiyatına aynı performansı gösteren 8800 gt çıktı. bundan daha performanslı ve daha ucuzu sene sonuna çıkar diyorum, ya da 2009'un başları.
  • Süper CART
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

Su soğutma ile kullanım için tasarlanmış bi kart. Bunu alacağıma xbox alırım daha iyi.

bunu alcagıma intihar ederim daha iyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.