Şimdi Ara

1400e kadar android, 5 inc civarı, samsung olmayan telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1400 tl'ye kadar android, 5 inc civarı, samsung olmayan telefon önerisi olan var mı?
    Belki zorlanırsa bütçe 1500 olabilir.

Normalde LG Optimus G Pro'nun (özellik bakımından) 5 inç olanı lazım.

Var mı böyle bir cihaz :)

• xperia z
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

xperia z
    xperia z
  • Xz veya optimus g
  • Xperia z mi kaldı ya :-D bence biraz daha bekle htc one düşünce alırsın
  • Hocam bana göre o fiyata G bulunmaz bir telefon. Herhangi bir mağazada kurcala incele derim sana. L920 kullanıyorum kullanma fırsatım oldu ve mükemmel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetefendi

1400 tl'ye kadar android, 5 inc civarı, samsung olmayan telefon önerisi olan var mı?
    Belki zorlanırsa bütçe 1500 olabilir.

Normalde LG Optimus G Pro'nun (özellik bakımından) 5 inç olanı lazım.

Var mı böyle bir cihaz :)

Samsungu neden tercih etmediniz ?
  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    işyerim izin vermiyor maalesef
  • xperia z alabiliyosan al alamıyosan xperia sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

xperia z alabiliyosan al alamıyosan xperia sp
    lumia925 piyasada 1300 civarında bulunuyor wp istemiyorum dersen xperia z iyidir yada kısa süre sonra çıkacak xperia i1 i bekleyebilirsin ama onun fiyatı muhtemelen yüksek olacak
  • quote:

Nerede çalışıyorsun hocam? rakip firmalardan birisi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

quote:

Nerede çalışıyorsun hocam? rakip firmalardan birisi mi?

Alıntıları Göster
    Valla tam da aradığım konu aslında.

Up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertlion89

Valla tam da aradığım konu aslında.

Up...

Alıntıları Göster
    Optimus G

G Pro nun kamerası daha iyi, Ayrıca arttırılabilir hafıza ve değiştirilebilir bataryası var. Bir artısı da kızılötesi olayı.

G Pro nun chipsetti snapdragon 600 işlemcisi de dötçekirdekli 1,7ghz krait.
    G de ise snapdragon 400 chipset var ve de işlemcisi dört çekirdekli 1,5ghz krait.

İkisinin de grafik işlemcisi aynı adreno 320

g de ekran tru hd, g pro da ise full hd, ayrıca ekranı 0,8 inch daha büyük g pro nun. bu da aradaki işlemci farkını G lehine dengeliyor, hatta ben G nin performansını biraz daha iyi buluyorum G Pro ya karşı. (Ben de ikisi de mevcut)

İkisi de 2 gb ram e sahip, g açılışta 1gb boş ram ile başlarken g pro da 700mb gibi bir boş ram oluyor.

g pro da analog radyo yok, g de var.

Yani G pro da yapacağın çoğu şeyi G de rahatlıkla yapabilirsin. Geçen indirim de vardı kliksa da. 1150 tl ye satışta idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Optimus G

G Pro nun kamerası daha iyi, Ayrıca arttırılabilir hafıza ve değiştirilebilir bataryası var. Bir artısı da kızılötesi olayı.

G Pro nun chipsetti snapdragon 600 işlemcisi de dötçekirdekli 1,7ghz krait.
    G de ise snapdragon 400 chipset var ve de işlemcisi dört çekirdekli 1,5ghz krait.

İkisinin de grafik işlemcisi aynı adreno 320

g de ekran tru hd, g pro da ise full hd, ayrıca ekranı 0,8 inch daha büyük g pro nun. bu da aradaki işlemci farkını G lehine dengeliyor, hatta ben G nin performansını biraz daha iyi buluyorum G Pro ya karşı. (Ben de ikisi de mevcut)

İkisi de 2 gb ram e sahip, g açılışta 1gb boş ram ile başlarken g pro da 700mb gibi bir boş ram oluyor.

g pro da analog radyo yok, g de var.

Yani G pro da yapacağın çoğu şeyi G de rahatlıkla yapabilirsin. Geçen indirim de vardı kliksa da. 1150 tl ye satışta idi.

Alıntıları Göster
    O bütçe ile Optimus G Pro daha iyi bir seçim gibi görünüyor,fakat dilerseniz paralel ithalat yoluyla Xperia Z veya HTC One'ı tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

O bütçe ile Optimus G Pro daha iyi bir seçim gibi görünüyor,fakat dilerseniz paralel ithalat yoluyla Xperia Z veya HTC One'ı tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    4 eylülde xperia honami tanıtılcak. İncelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakkus

Evet xperia z nin fiyati belliyken honami kesin 1400 liradan cikar..

Hocam g pro gayet iyi. Ekran buyuk gelirse g iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

quote:

Evet xperia z nin fiyati belliyken honami kesin 1400 liradan cikar..

Hocam g pro gayet iyi. Ekran buyuk gelirse g iyidir.

Alıntıları Göster
    Biraz keskin zeka honamiye bakıp minisi hakkında bilgi sahibi olur ve minisini alır 1.400 e nede olsa sony kısmamış özellikleri diğer markalar gibi.

• quote:

Biraz keskin zeka honamiye bakıp minisi hakkında bilgi sahibi olur ve minisini alır 1.400 e nede olsa sony kısmamış özellikleri diğer markalar gibi.

O ozelliklerle o telefon 1400 liradan ciksin telefonumu saticam ve 3310 alip kullanicam.. Hatta ipadi de saticam.. Bu teknoloji konusunu omur boyu kapaticam. Arabayi da satip bi sahin aldimmi oldu bitti.

Edit: mini olsa ne olur.. Yine s800 yine 2gb ram yine full hd ekran.. 1700-1800 en az..

Edit 2: o ozelliklerde bir telefonu o fiyata cikarmak demek savas demektir ve bu bize yarar keske ciksa da herkes alsa.. Samsungun dandik islemcili s4 une ve s600 lu htc one gibi bir telefona, s4 prolu xperia z ye 1700-1800 den fazla para veriliyorsa s800 lu honami mini en az o fiyattan cikar. Honami de artik 2500 filan olcak heralde anlamadim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 31 Ağustos 2013; 1:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

quote:

O ozelliklerle o telefon 1400 liradan ciksin telefonumu saticam ve 3310 alip kullanicam.. Hatta ipadi de saticam.. Bu teknoloji konusunu omur boyu kapaticam. Arabayi da satip bi sahin aldimmi oldu bitti.

Edit: mini olsa ne olur.. Yine s800 yine 2gb ram yine full hd ekran.. 1700-1800 en az..

Edit 2: o ozelliklerde bir telefonu o fiyata cikarmak demek savas demektir ve bu bize yarar keske ciksa da herkes alsa.. Samsungun dandik islemcili s4 une ve s600 lu htc one gibi bir telefona, s4 prolu xperia z ye 1700-1800 den fazla para veriliyorsa s800 lu honami mini en az o fiyattan cikar. Honami de artik 2500 filan olcak heralde anlamadim bende

Alıntıları Göster
    Xperia sp daha piyasaya çıkmadan önce hatta xperia sp başlıgının ilk sayfalarında da var fiyat hakkında yorumlar tabi troll yorumları degil 800 e 900 e çıkar diyenleri baz alma 1400 civarı bekleyenler vardı. Xperia z de 2000 üst limitti. Piyasaya çıkış fiyatlarını biliyorsundur. 1450 1500 civarı çıkar bence.

• quote:

Xperia sp daha piyasaya çıkmadan önce hatta xperia sp başlıgının ilk sayfalarında da var fiyat hakkında yorumlar tabi troll yorumları degil 800 e 900 e çıkar diyenleri baz alma 1400 civarı bekleyenler vardı. Xperia z de 2000 üst limitti. Piyasaya çıkış fiyatlarını biliyorsundur. 1450 1500 civarı çıkar bence.

Xperia sp gerek kamera gerek işlemci olsun, hafıza ve ram de dahil olmak üzere biraz pahalı bile kaçıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.