Şimdi Ara

1400e kadar android, 5 inc civarı, samsung olmayan telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kısmen haklısın kamera güncelleme ile daha iyi hale gelebilir hafıza 16 olabilirdi işlemcisi bence çok iyi ram da 1gb az olabilir ama sony ram kullanımında daha tasaruflu herhangi bir 1 gb ramli telefonu fabrika verilerine sıfırlayıp karşılaştır sp ile. 500 mb boş ram kalmaz herhalde sp de bu rakamı görursün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmen haklısın kamera güncelleme ile daha iyi hale gelebilir hafıza 16 olabilirdi işlemcisi bence çok iyi ram da 1gb az olabilir ama sony ram kullanımında daha tasaruflu herhangi bir 1 gb ramli telefonu fabrika verilerine sıfırlayıp karşılaştır sp ile. 500 mb boş ram kalmaz herhalde sp de bu rakamı görursün.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakkus

Kısmen haklısın kamera güncelleme ile daha iyi hale gelebilir hafıza 16 olabilirdi işlemcisi bence çok iyi ram da 1gb az olabilir ama sony ram kullanımında daha tasaruflu herhangi bir 1 gb ramli telefonu fabrika verilerine sıfırlayıp karşılaştır sp ile. 500 mb boş ram kalmaz herhalde sp de bu rakamı görursün.

Xperia sp 4 cekirdekli, 2 gb ramli, full hd ekranli, mukemmel kamerali bir telefon olsa kaca satilirdi?? Ayni fiyata olmayacagi kesin

• Pahalı olması için dört çekirdek full hd kamerası süper olmasına gerek yok gpu adreno 330 un güçlendirilmişi olsa cpu snapdrogon 800 kamera 8 mp xperia p nin kamerasının biraz daha geliştirilmişi batarya çok önemli bu özelliklere göre 4.6 inc hd ekrana 3.500 mah batarya full hd yede gerek yok suya toza dayanıklı olsun çünkü işim geregi arazide çalışıyorum 2000 lira veririm kulaklıkta mw1 kadar ses vermesede yada sbh52 orta derece olsun alırım anında. Sonra ne olur dönerim iş yerine burdakiler tel konusunda biraz geriler sorarlar hocam telin özellikleri ne ben derim 8mp kamera çift çekirdek ne kadar 2000 tl cevap ne tahmin et :-) çok pahalı almışsın o paraya samsung s4 alırdın. neden pahalı 4 çekirdek ve 13 megapixel olmadıgı için. Rakamlara takılanların durumu burda böyle ama dünyada nasıl bilmiyorum çünkü dağ başında çalışıyorum :-)

• yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    optimus g de s400 değil s4 pro var
  • quote:

Pahalı olması için dört çekirdek full hd kamerası süper olmasına gerek yok gpu adreno 330 un güçlendirilmişi olsa cpu snapdrogon 800 kamera 8 mp xperia p nin kamerasının biraz daha geliştirilmişi batarya çok önemli bu özelliklere göre 4.6 inc hd ekrana 3.500 mah batarya full hd yede gerek yok suya toza dayanıklı olsun çünkü işim geregi arazide çalışıyorum 2000 lira veririm kulaklıkta mw1 kadar ses vermesede yada sbh52 orta derece olsun alırım anında. Sonra ne olur dönerim iş yerine burdakiler tel konusunda biraz geriler sorarlar hocam telin özellikleri ne ben derim 8mp kamera çift çekirdek ne kadar 2000 tl cevap ne tahmin et :-) çok pahalı almışsın o paraya samsung s4 alırdın. neden pahalı 4 çekirdek ve 13 megapixel olmadıgı için. Rakamlara takılanların durumu burda böyle ama dünyada nasıl bilmiyorum çünkü dağ başında çalışıyorum :-)

Evet s4 al da cortex a7 tabanli 4 cekirdegi full hd ekranda menu gecisinde bile kassin takilsin.. Htc one alsan s4 alsaydin derler o fiyata sabki cok bi ...mus gibi

• Burdakileri bilinçlendiriyorum ama anlatıyorum böyle böyle diye dinleyen üç beş kişi çıktı bilinçli biri p aldı biri sp aldı biride z aldı yavaş yavaş sonyci yapcam burdakileri hepside memnun telefonlarından sadece z yi biraz kurcalayınca bir gariplik var ama sezemedim. Belki benim beklentim çok yükseklerdeydi ondandır. İçime sinmedi xperia z. Samsung s4 almış bir arkadaş biraz bakayım dedim çakma mı sahte mi orjinal mi çözemedim umarım orjinali değildir yoksa gerçekten çok çok yazık o paralara

• Bulabilirsen tabi ki Z.
  • quote:

Burdakileri bilinçlendiriyorum ama anlatıyorum böyle böyle diye dinleyen üç beş kişi çıktı bilinçli biri p aldı biri sp aldı biride z aldı yavaş yavaş sonyci yapcam burdakileri hepside memnun telefonlarından sadece z yi biraz kurcalayınca bir gariplik var ama sezemedim. Belki benim beklentim çok yükseklerdeydi ondandır. İçime sinmedi xperia z. Samsung s4 almış bir arkadaş biraz bakayım dedim çakma mı sahte mi orjinal mi çözemedim umarım orjinali değildir yoksa gerçekten çok çok yazık o paralara

O sinifta alinacak en iyi telefon optimus g. S4 prodaki adreno 320 hiz asirtilmamis full hd de zorlanan (s4 un a7 si kadar olmasin) bir sistem. Bunu full hd ekranda kullanan sayili telefon var ve xperia z bunlardan biri. Htc droid dna(butterfly) bunlardan ikincisi. S4 prolu telefonlarda olmasi gereken 720p ekran. Full hd de nispetenbdaha performansli olan hiz asirtilmis olan adreno 320 yi kullanan sistemde snapdragon 600 dur.. Sony iyi guzelde s4 pro beni sony tarafina cekmeye yetmiyor. Snapdragon 800 beni sony ye cekmekten ziyade bir sony kullanicisi ve sony fani yapabilir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Burdakileri bilinçlendiriyorum ama anlatıyorum böyle böyle diye dinleyen üç beş kişi çıktı bilinçli biri p aldı biri sp aldı biride z aldı yavaş yavaş sonyci yapcam burdakileri hepside memnun telefonlarından sadece z yi biraz kurcalayınca bir gariplik var ama sezemedim. Belki benim beklentim çok yükseklerdeydi ondandır. İçime sinmedi xperia z. Samsung s4 almış bir arkadaş biraz bakayım dedim çakma mı sahte mi orjinal mi çözemedim umarım orjinali değildir yoksa gerçekten çok çok yazık o paralara

O sinifta alinacak en iyi telefon optimus g. S4 prodaki adreno 320 hiz asirtilmamis full hd de zorlanan (s4 un a7 si kadar olmasin) bir sistem. Bunu full hd ekranda kullanan sayili telefon var ve xperia z bunlardan biri. Htc droid dna(butterfly) bunlardan ikincisi. S4 prolu telefonlarda olmasi gereken 720p ekran. Full hd de nispetenbdaha performansli olan hiz asirtilmis olan adreno 320 yi kullanan sistemde snapdragon 600 dur.. Sony iyi guzelde s4 pro beni sony tarafina cekmeye yetmiyor. Snapdragon 800 beni sony ye cekmekten ziyade bir sony kullanicisi ve sony fani yapabilir :D

Bunları kullanıcı olarak biz biliyorsan o mühendisler ne .ok yiyor orda. Bir an sinirlendim:-) tabi ya ne kadar sömürebilirsek sömürelim. Bilinçli eskitme yani şu an piyasadaki amiral gemileri gözümde orta düzey telefon ve hatta yeni çıkacak telefonların bile gözümde değeri yok. Sony honamiyi sadece merak ediyorum. Honamide iyi ama çerçevelere baktım bence olmamış bide batarya az sanki o telefona geri kalan özellikler kagıt üzerinde iyi duruyor görmek lazım. Günde iki saat internet iki saat oyun iki saat watsapptan mesajlaşma ve o anda müzikle yarım saatte konuşma günü çıkartçak telefon. Xperia sp yi bile sabah %100 şarjdan alıyorum gün içinde en az %60 lık şarj ediyorum. Bir seneden beri android kullanıyorum 5. Akıllı telefonum tam bende en iyisi hangisiyse onu almalıyım kafasındayken xperia p de anladım ki Bir önceki telefonum xperia p bana 4.6 inc max 5 ekran iyi bir batarya ve performans ve toza ve suya dayanıklı olması lazım. Tam xperia zr de karar kıldım gelmedi ülkemıze bende sp aldım. Kendimi kaptırsam bende şöyle başlıklar açan bilinçsiz tüketicilerin en önde gideni olurdum.

• Sony xperia z mi htc one mı note 2 mi s4 mü iphone 5 mi böyle sorumu olur note 2 5.5 inc iphone 5 4 inc ne istedigini bilmiyor adamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Bunları kullanıcı olarak biz biliyorsan o mühendisler ne .ok yiyor orda. Bir an sinirlendim:-) tabi ya ne kadar sömürebilirsek sömürelim. Bilinçli eskitme yani şu an piyasadaki amiral gemileri gözümde orta düzey telefon ve hatta yeni çıkacak telefonların bile gözümde değeri yok. Sony honamiyi sadece merak ediyorum. Honamide iyi ama çerçevelere baktım bence olmamış bide batarya az sanki o telefona geri kalan özellikler kagıt üzerinde iyi duruyor görmek lazım. Günde iki saat internet iki saat oyun iki saat watsapptan mesajlaşma ve o anda müzikle yarım saatte konuşma günü çıkartçak telefon. Xperia sp yi bile sabah %100 şarjdan alıyorum gün içinde en az %60 lık şarj ediyorum. Bir seneden beri android kullanıyorum 5. Akıllı telefonum tam bende en iyisi hangisiyse onu almalıyım kafasındayken xperia p de anladım ki Bir önceki telefonum xperia p bana 4.6 inc max 5 ekran iyi bir batarya ve performans ve toza ve suya dayanıklı olması lazım. Tam xperia zr de karar kıldım gelmedi ülkemıze bende sp aldım. Kendimi kaptırsam bende şöyle başlıklar açan bilinçsiz tüketicilerin en önde gideni olurdum.

Muhendistler bunlari daha iyi biliyor ve biomeyenleri goz boyamayla kadiriyor.. 8 cekirdekmis.. Sanki hepsi ayni anda calisiyorda.. Onu gectim a7 islemci full hd ekran kaldirmaya calisiyor.. 8 cekirdek diyebizi yicekler.. Yok neymis xperia Z htc onedan iyiymis.. Yok oyle bi dunya

• Tabikide göz boyama cpu-z programını indirdim biliyorsundur o uygulamayı. Bir yandan müzik açtım bir yandan uygulama indiriyorum interneti açtım bir iki sayfa arkada açık ve bir kaç oyuna girip direk çıkışa bastım anlıyacağın zorladım telefonu ve baktım kaç çekirdek çalışıyor diye sadece biri çalışıyordu. Ben sonyci olduğum halde htc one ı bikere inceledim sanki daha iyi gibi geldi. Doğru olmak lazım bir ara bir arkadaş forumda soruyordu z samsung one hangisini alayım diye ben one demiştim körü körüne baglanmakta olmaz sadece severim sonyi ama istediğim tarzda tel çıkarmazsa iphona geçiş yaparım yada htc ye lanova olur oppa find olur.

• Xperia z

• Z veya sp düşünebilirsin
  • xperia z
  • Türkiye de bulmak zor ama Lenovo K900 derim.

• HTC One al beklermisin üstüne az daha mı koyarsın naparsan yap one al 3-4 sene götürür aşağısına bakma bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.