Şimdi Ara

1400TL'ye kadar telefon onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle gunaydın herkese. Ben 1400TL ye kadar bir.telefon almak istiyorum. Elimde Huawei IDEOS X5 U8800 var. 400TL'ye alıcısını buldum. Bunu satıp uzerine maksimum 1000TL koyup telefon alacam. Oncelikle sunu belirteyim. Uzerine 100-200 daha katıp sunu al gibisinden cevaplar lutfen vermeyin. 1000TL verebilirim en fazla. Samsung Galaxy S III alacaktım fakat internetten kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgectim. Sony Xperia ailesinden telefon olabilir alacagım telefon. Veya iPhone 4s fiyatları oldukca dusmusken ondan almalı mıyım. Kısaca 1400TL'ye kadar en perfonmanslı telefon hangisidir. En gelismis oyunlarda kasma yapmıyacak, donmalar takılmalar olmayacak. Mutlaka Android olacak. Simdiden yorumlar icin tesekkurler...
    Dip not: Telefondan yazdıgım icin turkce harflerin hepsini kullanamadım. Bunun icin ayrı ozur diliyorum herkesden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Oncelikle gunaydın herkese. Ben 1400TL ye kadar bir.telefon almak istiyorum. Elimde Huawei IDEOS X5 U8800 var. 400TL'ye alıcısını buldum. Bunu satıp uzerine maksimum 1000TL koyup telefon alacam. Oncelikle sunu belirteyim. Uzerine 100-200 daha katıp sunu al gibisinden cevaplar lutfen vermeyin. 1000TL verebilirim en fazla. Samsung Galaxy S III alacaktım fakat internetten kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgectim. Sony Xperia ailesinden telefon olabilir alacagım telefon. Veya iPhone 4s fiyatları oldukca dusmusken ondan almalı mıyım. Kısaca 1400TL'ye kadar en perfonmanslı telefon hangisidir. En gelismis oyunlarda kasma yapmıyacak, donmalar takılmalar olmayacak. Mutlaka Android olacak. Simdiden yorumlar icin tesekkurler...
    Dip not: Telefondan yazdıgım icin turkce harflerin hepsini kullanamadım. Bunun icin ayrı ozur diliyorum herkesden.

Merhaba nexus 4 e bakabilirsin yakında türkiyeye gelicek donanımı ve tasarımı harika

• quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

quote:

Oncelikle gunaydın herkese. Ben 1400TL ye kadar bir.telefon almak istiyorum. Elimde Huawei IDEOS X5 U8800 var. 400TL'ye alıcısını buldum. Bunu satıp uzerine maksimum 1000TL koyup telefon alacam. Oncelikle sunu belirteyim. Uzerine 100-200 daha katıp sunu al gibisinden cevaplar lutfen vermeyin. 1000TL verebilirim en fazla. Samsung Galaxy S III alacaktım fakat internetten kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgectim. Sony Xperia ailesinden telefon olabilir alacagım telefon. Veya iPhone 4s fiyatları oldukca dusmusken ondan almalı mıyım. Kısaca 1400TL'ye kadar en perfonmanslı telefon hangisidir. En gelismis oyunlarda kasma yapmıyacak, donmalar takılmalar olmayacak. Mutlaka Android olacak. Simdiden yorumlar icin tesekkurler...

Merhaba nexus 4 e bakabilirsin yakında türkiyeye gelicek donanımı ve tasarımı harika

Yorumunuz icin tesekkurler. Bakacagım bu telefona.

Baska ne olabilir alternatif olarak?

• Galaxy Note 2 yada S3 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

Galaxy Note 2 yada S3 bence

bence s3 ten arkadaşı sogutarak yanlış yapmışlar. kardeşin eğer büyüklük sorun değil dersen note 2 -yoksa s3 al
    s3 un kötü yani yok bence arkadaşlarcçamur atmak için öyle diyorlar

• GALAXY NOTE 2 A+A+A+A+A+A+
    GALAXY S III A+A+A+A+A+A+

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 gercekten buyuk, cebime sıgmaz
    s3 alacaktım ben, yani kafamda ilk beliren telefon oydu. Telefon almadan once sorunları neler bakıyorum iyice. Bir cok kisi dert yanmıs. Ben elimdeki IDEOS X5'i alırkende dert yananlar vardı, ama ben aldım cok memnun kaldım. Alıcısını bulmusken satayım dedim, guzelde para veriyolar. S3 cok cok guzel telefon, ama gerek ekranı, gerek kamerası, gerek donmaları vs vs cok sorunu olan var. Ben yine buyuk ekranlı telefon istiyorum. S3 dısında ne olabilir. Sony Xperia S nasıldır. Tum yorumlar icin tesekkurler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Note 2 gercekten buyuk, cebime sıgmaz
    s3 alacaktım ben, yani kafamda ilk beliren telefon oydu. Telefon almadan once sorunları neler bakıyorum iyice. Bir cok kisi dert yanmıs. Ben elimdeki IDEOS X5'i alırkende dert yananlar vardı, ama ben aldım cok memnun kaldım. Alıcısını bulmusken satayım dedim, guzelde para veriyolar. S3 cok cok guzel telefon, ama gerek ekranı, gerek kamerası, gerek donmaları vs vs cok sorunu olan var. Ben yine buyuk ekranlı telefon istiyorum. S3 dısında ne olabilir. Sony Xperia S nasıldır. Tum yorumlar icin tesekkurler..

Bence nexus guncellemede onu cok acik ramide fazlasiyla yeterli 2 gb
  • Arkadaşlar S3, Note, Note2, Nexus dışında ne olabilir. Sony Xperia S nasıl bir telefon. Kullananınız varmı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.