Şimdi Ara

142 Lvl Full Def Köy İsim Değiştirme Mevcut.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savunmalar Full. Son gelen savunma son seviyeye basılmış. 20 dksı kalmıştır.
    Kraliçe 4 gün sonra 29.
    Kral 25.
    8 tane 10 sev duvar 242 12 sev duvar bulunmaktadır.
    İsim değişiklik hakkı mevcuttur. Cidden ilgili arkadaşlar pm atı telefon numarası bırakabilirler/alabilirler.

Fiyat : 1700TL. Pazarlık payı vardır.

edit : Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myortvyje -- 4 Haziran 2015; 11:24:02 >

• güncel
  • Hocam insan bi köye 2000 lira verirmi ya? O paraya gider 40 haftalık bot alırım duvarlar dahil her şeyi full bir köy yaparım.
  • :D:D:D illegal mi diyorsun anlamadım bot filan
  • Aynen hocam illegal. Bizim klanda birisi yapıyor 3 haftada tüm duvarları 7 den 9 a çekti. Sen ayarlıyorsun ganimeti ve kampı kendi kendine savaşıyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGdek

Aynen hocam illegal. Bizim klanda birisi yapıyor 3 haftada tüm duvarları 7 den 9 a çekti. Sen ayarlıyorsun ganimeti ve kampı kendi kendine savaşıyor sürekli.

İşte sizin anlamadığınız tam olarakta bu. Adam emeğine para istiyor botla kastığı köy değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

quote:

Aynen hocam illegal. Bizim klanda birisi yapıyor 3 haftada tüm duvarları 7 den 9 a çekti. Sen ayarlıyorsun ganimeti ve kampı kendi kendine savaşıyor sürekli.

İşte sizin anlamadığınız tam olarakta bu. Adam emeğine para istiyor botla kastığı köy değil .

+1
  • Adam köy için 2000 lira istiyor kardeşim. 2000 liraya aynı köy rahat kurulur bi insan niye kendini riske atsın ki? Bu köyün satılması imkansız gibi bir şey.
  • Botla motla bu köy asla yapılmaz ne botu bot dediğin şey kendin gireceğin şekil köyleri ayarlıyorsun da ona göre bilgileri giriosun o da denk gelirse savaşıyor 142 lvl köy botla yapılsa herkes botla yapardı bot mot hikaye köy mükemmel
  • Herkes yapardı diyorsun, haftalık 50 lira çıkar yap. Klanımdan birisi yapıyor akşam yatıyorum sabah kalktığımda 6-7 milyon gelmiş oluyor hepsini duvara gömüyorum diyor.
  • quote:

Adam köy için 2000 lira istiyor kardeşim. 2000 liraya aynı köy rahat kurulur bi insan niye kendini riske atsın ki? Bu köyün satılması imkansız gibi bir şey.

kusura bakmada 2000 liraya level 8 köyü zor yaparsın oyunu bilmiyosun konuşma
  • @MGdek Satılıp satılmaması beni bağlar ama uyarın için yine de teşekkür ederim ancak banlanma ihtimali olan bi köye 2000 harcamaktansa güvenilir birinden 2000 liraya köy almayı daha mantıklı buluyorum.

@hakankabaoglu, @Chaveez, @Lila Pause, @i Am Not Dead Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myortvyje -- 31 Mayıs 2015; 18:12:14 >
  • Ya birader boş boş konuşup adamın asabini bozma , benimde canımı sıkma kaybol burdan. Çok yapmak istiyorsan git kendine bot mu nedir git kendine al o zıkımdan burda milletin hesabına boş yorumlar atma.
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Ben burda düşüncelerimi söylüyorum bu seni ilgilendirmez.
  • quote:

Ben burda düşüncelerimi söylüyorum bu seni ilgilendirmez.

Ne düşüncesinden bahsediyorsun sen , senin gibi boş insanlarin bu forumda ne işi var anlamıyorum. Gelmiş adamın konusunu baltaliyorsun , alıcı değilsen yazma birader bukadar. Hadi eyvallah
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    İstediğim yere kurallar dahilinde istediğim şeyi yazma özgürlüğümün bulunduğunu düşünüyorum ki bu da seni ilgilendirmez.
  • kurallar dahilinde illegal tavsiye etmen pek ironik ama dostum neyse isteyen alır istemeyen almaz herkesin hür iradesi.
  • 350 Tl.ye bu köyün aynısını sadece duvarların yarısı 7 yarısı 8 diye sattım. Sırf duvbarlar yüksek diye demek 2000 TL.ediyormuş. Deseniz ya ben ucuza avermişim hesabı 2 ay kasıp full 8 yapsam en az 800 tlş ederi varmış o zaman :)
    (Benim köyü alan arkadaşa da ayıp olmasın şaka diyorum, helali hoş olsun :) )

Köy güzel hocam bu arada hayırlı satışlar dilerim. Ama 2500'e full köy satıyorlardı bilesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

350 Tl.ye bu köyün aynısını sadece duvarların yarısı 7 yarısı 8 diye sattım. Sırf duvbarlar yüksek diye demek 2000 TL.ediyormuş. Deseniz ya ben ucuza avermişim hesabı 2 ay kasıp full 8 yapsam en az 800 tlş ederi varmış o zaman :)
    (Benim köyü alan arkadaşa da ayıp olmasın şaka diyorum, helali hoş olsun :) )

Köy güzel hocam bu arada hayırlı satışlar dilerim. Ama 2500'e full köy satıyorlardı bilesiniz.

Senin gonderiyi kaldirdin zannettim gorseydim 400 e Alicaktim fiyati dusmesini bekliyodum
  • Myortvyje kullanıcısına yanıt
    Köyün maks ederi 1000 tl bilginize, fazlasına satmanız çok zor. 40 lvl herolu duvarları 10 olan köyleri, genelde 2000 tl ayarında satıyorlar herolarınız 40 lvl civarı olsaydı belki 1700 falan çekebilirdiniz ama realistik konusursak çok zor.

Ayrıca konudaki tutumunuzdan dolayı tebrik ederim, aşağıda o kadar provokasyona rağmen siz üslubunuzu bozmamışsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.