Şimdi Ara

144 hz asus monitor ve msi gtx 970

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, kasayı yeni kurdum cs go da 144 hz monitoru kullanmak için ekstra birşeyler yapmalıymısım gibi geliyor. Bileniniz varsa bu aşamaları anlatabilir mi?

• ekstra hiç bişey yapmıyosun.

dvi kablo ile monitörü bağlıyosun ve görüntü seçeneklerinden 144hz tazeleme hızı seçiyosun. hepsi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ekstra hiç bişey yapmıyosun.

dvi kablo ile monitörü bağlıyosun ve görüntü seçeneklerinden 144hz tazeleme hızı seçiyosun. hepsi bu
    DVI-D kablo ile bağlayıp Windows ayarlarından 144 hz seçmen yeterli.
  • hiç bir şey yapmana gerek yok, standart 144hz görüntü veriyor zaten
  • Yeni aldıysan 970i gereksiz bir şekilde almışsın hocam ya üzüldüm kendi adıma ne kadara aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Yeni aldıysan 970i gereksiz bir şekilde almışsın hocam ya üzüldüm kendi adıma ne kadara aldınız?
    senin sorduğun sanırım goruntu ayarlardan 144 seçtikten sonra ek olarak ben hala yazıyorum, steam oyun kutuphanesindeki CS:GOya sağ tık yapıp çalıştırma seçeneklerini ayarla dedikten sonra oraya "-freq 144" yazarsın ( " olmıcak şekilde ).
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    net 250 fps aldığım bir oyunda neden uzuldunuz hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaykusR

bu dediğiniz ayarları yaptım ama pingim +80 olunca cok bir fark seçemedim oyunda ;)
  • quote:

bendede gtx970 var ama csgo işlemciyi kullanıyor gta 5 falan 60 fps high
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak sadece csgo da 144 hz alamıyor muyuz ? :)
  • quote:

alırsın işte csgo dedigin oyun zaten grafikleri low yaparak oynanir benim monitorde 144hz yanimda 60hz var fark fazla arasinda
  • BaykusR kullanıcısına yanıt
    gtx 1070 çıkacak 1 aya falan o yüzden üzülmüş olabilir. bekleseydin 200 lira daha fazla verip yeni nesil kart alabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

alırsın işte csgo dedigin oyun zaten grafikleri low yaparak oynanir benim monitorde 144hz yanimda 60hz var fark fazla arasinda

Şahsen ben low yaptığıda gözlerimi yoruyor rahatsız ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

gtx 1070 çıkacak 1 aya falan o yüzden üzülmüş olabilir. bekleseydin 200 lira daha fazla verip yeni nesil kart alabilirdin.

Hocam öyle geyikler dönüyor ama gtx 970 1400 lira desek 1600 liraya 1070 hayal diyeyim ben size. O kart 2000 - 2200 tl altına çıkmayacak bakın görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 7 Haziran 2016; 16:20:26 >
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    açıklanan fiyat 1850 lira. daha yüksek fiyattan itlemeye çalışırsa türkiyedeki firmalar amazondan yine bu fiyat civarına alınabilir ki verdiğin ekstra 300-400 lira sana fazlasıyla geri geliyor kıyasladığın zaman. testlere baktın mı bilmiyorum ama %50-%60 daha performanslı gtx 970'den.(test ettikleri kart referanstır bir de büyük ihtimalle overclocklu modellerde bu fark iyice artar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

açıklanan fiyat 1850 lira. daha yüksek fiyattan itlemeye çalışırsa türkiyedeki firmalar amazondan yine bu fiyat civarına alınabilir ki verdiğin ekstra 300-400 lira sana fazlasıyla geri geliyor kıyasladığın zaman. testlere baktın mı bilmiyorum ama %50-%60 daha performanslı gtx 970'den.(test ettikleri kart referanstır bir de büyük ihtimalle overclocklu modellerde bu fark iyice artar.)
    Hocam arkadaş sonuçta 970'i almış burda 1070 fiyatı vs söyleyerek sadece üzülmesine sebep olursunuz geri iade edemeyecekse. -freq 144 yaz steamdan csgo çalıştırma seçeneklerine ve oyuna gir.

Fazla fark göremiyorum demişsin yanına 60 hz monitör getir mouse hareket edişinde bile anlıyorsun hocam ama cs'de ping 80+ olunca aşırı bir fark olmuyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

ben dayanamadım ya :D benim için önemli olan csgo da 144 hz alabilmek :
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    144 hz için ekstra ne yaptın hocam peki ?
  • quote:

144 hz için ekstra ne yaptın hocam peki ?

ekstra bir şey yok çalıştırma seçeneklerine -freq 144 yaz yinede
  • BaykusR kullanıcısına yanıt
    +80 oluyor :D :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.