Şimdi Ara

144hz 1 ms Samsung monitör 1350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Lc24fg73fqmxuf 23.5" 1ms (display+2xhdmı) Freesync Full Hd Curved Oyuncu Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/samsung-lc24fg73fqmxuf-235-1ms-display2xhdmi-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-1073164?magaza=argosmarket

Uygun gibi görünüyor. Ben alamıyorum siz değerlendirin 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet fiyat güzel yaklaşık 360₺ diyer yerlere göre daha uygun bende bunu aynısının ips olan modeli ni alıcak tım fps rekabetçi oyunlar oynadığım için düz olan bir monitör almış tım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir ürünü diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Evet fiyat güzel yaklaşık 360₺ diyer yerlere göre daha uygun bende bunu aynısının ips olan modeli ni alıcak tım fps rekabetçi oyunlar oynadığım için düz olan bir monitör almış tım
    Bunun panel ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

Teşhir ürünü diyor.
    Satıcı açıklama kısmında sıfır ürün orjinal yazmış. Nerede yazıyor teşhir diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Satıcı açıklama kısmında sıfır ürün orjinal yazmış. Nerede yazıyor teşhir diye?

Alıntıları Göster
    Evet arkadaş doğru demiş. Teşhir ürünmüş.

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün Va panel ben kullanıyorum menunum fakat çok güncel bir ürün değil satıcı yazmış zaten teşhir diye sıfır kapalı kutu bulunma ihtimali biraz düşük bence bu ürün için
  • teşhir ürünü almak yerine crg50 almanızı tavsiye ederim . o da 1350 lira ve sıfır. bu monitörden tek farkı 1ms değil 4ms . 3ms yi de farketmezsiniz diye düşünüyorum :)
  • Alınmaz, bizzat kullanıp iade ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.