< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
145.000 Tl'ye araç önerisi (3. sayfa)
-
-
Zevk meselesi tabi birşey diyemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam düşünürseniz 150.000₺ ye 2017 model clio var.touch paket 1.5 dizel otomatik. 70bin kmde. Hatasız Boyasız
Hiç düşünme temiz bir clio al geç
-
Auris, focus, astra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen -
2016-2017 Dacia Sandero Otomatik 50bin km altı temiz bulunabilir. 120-130 civarlarına bugün kardeşim ve eşi aldılar. Tavsiye ederim ilk araç için iyi bir seçenek olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bros172034
Rio'ya daha detaylı bakıcam teşekkürler. Edc şanzıman kronik olarak mı sorunlu yoksa dikkatli kullanılırsa herhangi bir sıkıntı çıkarmaz mı?Şanzıman çift kavramalı olduğu için kavramasının bir ömrü var zamanı geldiğinde elbet değişim gerecektir, ve tabi tork konvertörlü bir şanzımana göre arıza riski her zaman daha yüksek.
-
Eğer gelirse 2015 leon olabilir , 1.2 TSI . Hem vergiden avantaj hem sessiz . Bende golfü var, bir soru varsa cevaplayabilirim
Aşırı yakmadığı sürece ne kadar yaktığı çok önemli değil benim için. B segmenti diye bir şartım yok fakat 5-6 yaşını geçmiş bir araç pek istemiyorum. Fabia'ya bakıcam teşekkürler. -
Düşündüğüm motor ve paket farklı teşekkürler. -
Fakat kullandığınız modelle ilgili trim sesleri çok rahatsız edici mi bilgi verirseniz sevinirim. -
En temizi o gibi gözüküyor fakat iyice bakmak istediğim 1-2 model daha var burada gelen önerilerden. -
Araştırıcam teşekkürler. -
Maksimum ömrü ne kadar tahmini bir bilginiz var mı? -
Araştır hocam ilk aracın olacakmış hayırlı olsun. Beni eskilere götürdün benim de ilk aracım 98 Poloydu. Offf ki ne offf hala aklımda. İlk araçlar nedense unutulmaz :D
-
2015 leon otomatik çok sanmıyorum 145.000 TL'ye fakat varsa çok sevdiğim bir araç kesinlikle bakarım. -
Valla çok heyecanlıyım. O yüzden bu kadar araştırıyorum. İnşallah ilk aracımda güzel bir tecrübe yaşarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: bros172034
2015 leon otomatik çok sanmıyorum 145.000 TL'ye fakat varsa çok sevdiğim bir araç kesinlikle bakarım.Ben manuel olarak söyledim otomatik zor tabii, inşallah güzel bir şey bulursunuz ama
İkinci el alacağınız icin yastan, kmden ziyade araca bakın. Örneğin size 2 ilan atıldı. 2 side belki piyasanın en ucuzu. bu kafayla alınan araçtan çekersiniz. Adamda olmaz.
saglam araç istiyorsanız ilk yada en kötü 2. sahibinden, kmsinden emin olduğunuz araçlara bakın. Hasar kaydı, aracın hikayesi ile uyuşmalı.
ornegin arabanın 2018 yılında bir hasar kaydı var. Diyelimki 1000 lira. Aracında bir parçası değişmiş. Muhtemelen bin liralık hasar kaydı parça değişimine ait değildir çünkü bin liraya o aracın anca yağ bakımı yapılır.
clio, fabia ve auriste bulursunuz bu fiyata düzgün araç. Ama 308 ve ceed de bulma ihtimaliniz sıfır.
suan en uygun ikinci eller n11 garaj da ve ikinciyeni.com da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X