Şimdi Ara

145.000 Tl'ye araç önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bros172034

Sedan istemiyorum. İlk arabam olucağı için daha küçük bir araç bakıyorum.

Focus 3 hatchback alirsim , powershift şanzımanı , performanslı motoru, lpg tam uyumu ile tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünme uygun fiyat bulursan al clio yu. bagaj hacmi baya iyi ve yeni kasa.

• quote:

İ30 temiz o fiyatlara zor değil mi?

o yazdıgım araclardan en ucuz olanıdır i30 145 bin tl 150bin altı tramersiz 1 2 parca boyalı rahat bulur temizinden

• Yazılmış mı göremedim ancak Citroen C3 tavsiye ederim.

Kasası yenilenmediği için fiyatları uygun. 2020 model Live (manuel) donanımını aldım 140 bine. Oldukça keyifli bir araç.

2.el olarak otomatiği bulunabilir belki aynı fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Yazılmış mı göremedim ancak Citroen C3 tavsiye ederim.

Kasası yenilenmediği için fiyatları uygun. 2020 model Live (manuel) donanımını aldım 140 bine. Oldukça keyifli bir araç.

2.el olarak otomatiği bulunabilir belki aynı fiyatlara

Sizin aracınız 1.2 puretech mi hocam ? Bende finansman desteğiyle 145.000 tl ye manuel C3 ilanları gördüm internette. Fiyatı bu piyasa için iyi gibi duruyor. Araç atmosferik mi, motor yakıt durumu nedir ?

Dediğiniz gibi ikinci elde de 150-160 civarına 2017-2018 ilanlar gördüm. 1.6 motor onlar sanırım. Bende ilk aracımı almak istiyorum yakıt, vergi, sorunsuzluk vs konuları düşündürüyor beni. Araçlar konusunda bilgili olmadığım için ikinci elden özellikle çekiniyorum : )

• ulasates kullanıcısına yanıt
    Otomatikte belirttiğim fiyatlara sadece 2015 bulabildim.
  • 2020 Clio 0.9 Tce ya da 1.0 Tce al sifira yakin aracin olsun sorunsuz kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C4
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Powershift ile servisin tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Powershift ile servisin tadından yenmez

Mcp şanzımanlı c4 tavsiye eden arkadaşın yorumu ne derece ciddiye alınır bilmiyorum ama 5 sene kuru kavrama powershift kullandım, servisin önünden geçmedim

• Biraz karizma biraz konforlu olsun ama biraz km si yüksek olsun diyorsanız:

Honda Civic 1.6 İ-Vtec Premium

Biraz daha küçük olsun daha temiz olsun diyorsanız:

Ford Fiesta 1.6 Titanium

• Şu sıralar Peugeot 208 1.2 Puretech 110hp EAT6 modeline çok sıcak bakıyorum. Dış tasarım olarak çok beğenmedim ama şanzımanı çok iyi diyorlar ve i-cockpit mantığı çok hoşuma gitti. Aynı zamanda Allure pakette cam tavan var. İç malzeme kalitesi ve konforu Clio'ya göre 1 tık iyimiş sanırım. O yüzden çok ilgimi çekti.
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Powershift şanzımanlı Ford tavsiye eden arkadaşın yorumu ne derece ciddiye alınır bilmiyorum ama Mcp'li alın diye bir şey yazdım mı acaba? EAT 6'lı model mevcut. Ford Amerika'da bu şanzıman yüzünden yüklü miktarda ceza yedi. Sizinki bozulmadı diye diğerleride bozulmayacak gibi bir kaide yok. 2.el arabada yarı otomatik almak saatli bomba almak gibidir. Powershift bu kadar sorunsuzsa Ford neden vazgeçti bu şanzımandan anlatın da öğrenelim Ayrıca ben de 6 sene tam otomatik şanzımanlı araç kullandım üstelik 2004 model, 1 defa bile arıza vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Mart 2021; 15:53:39 >
  • bros172034 B kullanıcısına yanıt
    1.2 Puretech sorunlu bir motor, yenilerinde düzeltmiştirler belki ama bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Mart 2021; 15:51:42 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Evet araştırdığımda gördüm fakat bakımlarında buji değişimi ve yazılımla düzeltildiğini belirtmişler. Ve gördüğüm yorumlarda 130'lukta sorun olduğunu belirtmişler. Ama biraz daha araştırıcam.
  • quote:

Evet araştırdığımda gördüm fakat bakımlarında buji değişimi ve yazılımla düzeltildiğini belirtmişler. Ve gördüğüm yorumlarda 130'lukta sorun olduğunu belirtmişler. Ama biraz daha araştırıcam.
    Yorumlara bakabilirsiniz, bir çok kişinin buji değiştikten sonra bile bozulmuş motoru. Ben Peugeot alacak olsam BlueHdi'dan şaşmazdım. C4 ve DS 4 modellerine de bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Mart 2021; 15:56:16 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Eat6 şanzımanlı temiz C4 ve DS4 maalesef benim bütçeme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Powershift şanzımanlı Ford tavsiye eden arkadaşın yorumu ne derece ciddiye alınır bilmiyorum ama Mcp'li alın diye bir şey yazdım mı acaba? EAT 6'lı model mevcut. Ford Amerika'da bu şanzıman yüzünden yüklü miktarda ceza yedi. Sizinki bozulmadı diye diğerleride bozulmayacak gibi bir kaide yok. 2.el arabada yarı otomatik almak saatli bomba almak gibidir. Powershift bu kadar sorunsuzsa Ford neden vazgeçti bu şanzımandan anlatın da öğrenelim Ayrıca ben de 6 sene tam otomatik şanzımanlı araç kullandım üstelik 2004 model, 1 defa bile arıza vermedi

Maalesef yine boşa düşmüşsünüz, bu paraya eat6 şanzımanlı c4 hayal, madem hayal kuracaksınız eat8 tavsiye edin.

Neyse arkadaşın konusuna saygısızlık etmeyelim daha fazla.

Linea alın hocam siz, DonanımHaber deki tartışmalar genelde buraya bağlanır

• Alfa romeo mito dan bahsetmişsiniz. Giulietta modelini tavsiye ederim. Malum fiyatlar çok yükseldi ama temiz 2013 otomatik 1.4 motor 170 beygir modelini 155 bin bandında bulabilirsiniz bu aralar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.