Şimdi Ara

1450$ a oyun kasası topluyorum YARdımlarınız bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi çalışan beni 3-4 yıl sıkıntıya sokmayacak gerektiğinde küçük yükseltmeler yapabileceğim güzel bir oyun kasası olusturmaya calısıyorum. gerektiğinde SLI yada ram terfisini rahatca yapabileceğim çok ses çıkartmayan pc istiyorum.Benim elimde suan 17" monitör var ama aynı zamanda 40" lik bir televizyon var gerektiğinde televizyona bağlayıp kullanacağım.İlerki aylardada monitör terfisi yapacağım ama suan bnm için çok problem değil çünkü gecen sene 1000:1 olan kontrast oranları bu sene 10.000:1 oldu biraz daha bekleyebilirim.Bu arada bu yaz temmuz yada ağustos ayında amerikaya gideceğim ve ordan fiyatı yuksek olan önemli 1-2 parçayı getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla 3. çeyrekte işlemcilerde indirim olacak indirme rastlamazsam q9450 alacağım.Yurtdısından getirmem problem yaratırmı ?
    topladığım sistemde bir anormallik görüyorsanız lütfen belirtin .Önerilerinizi bekliyorum
    elimde vista cd si var
    kasa için bütçem 1500$ yada cevresi

CPU INTEL Q9550 CORE 2 QUAD 2.83 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz
    ANAKART MSI P7N SLI PLATINUM, NVIDIA nForce 750i SLI , DDR2, 3X PCIExp, Socket 775, Core 2 Duo, 1333
    RAM KINGSTON 2048 MB DDR2 800 MHZ RAM
    EKRAN KARTI MSI-NX8800GT-T2D512E OC
    KASA THERMALTAKE ARMOR VH6000BWS (PSU Yok)
    DVD WR ASUS DRW-2014L1T 20X DVD WR Siyah Kutulu - LightScribe - SATA
    HOPARLÖR LOGITECH X230 32W RMS 2.1 Hoparlör
    KASA - PSU OCZ STEALTHXSTREAM 600W SLI POWER SUPPLY

*cpu q9450-q9550
    *ekran kartı axle9800gtx-msi 8800gt oc??
    *kasanın fiyatı çok yuksek ama çok sağlam ve şık sizce daha uygun bişey mi bulmalıyım(229 $)?thermaltake alırsam 8-9 sene kullanırım gibi geliyor:)

şimdiden teşekkürler:D

• Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB--240$+KDV
    Gigabyte P35-DS3R 1333 FSB/DDR2 1066 S+GL+RAI+16X-122$+KDV
    8800GT Calibre veya yeni çıkacak hd 4850 veya 4870
    Mushkin 2 GB (2*1) 800 MHz Enhanced DDR2 Kit---59$+KDV
    THERMALTAKE ARMOR VH6000BWS (PSU Yok)---240$+KDV
    WD 400 GB 7200 RPM 16MB SATA2 WD4000AAKS---80$+KDV
    Lg GSA-H20N 20X SATA SIYAH---27$+KDV
    700watt FSP PSU---139$+KDV
    ---------------------------------------------------------
    TOPLAM:::1200küsür dolar falan edio hepsi üstünede sen bişeler tmmlarsın

bu sistem seni 2yıl götürür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berk__ -- 8 Haziran 2008; 13:15:47 >
  • kasanız eski model En güncel modeller içinwww.thermaltake.com
    Armor+ bakmalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

kasanız eski model En güncel modeller içinwww.thermaltake.com
    Armor+ bakmalısınız.

yeni modellerin çıktığını biliyorum ama o modellerin Türkiye'de olduğunu sanmıyorum.Kasayı vatan computer dan almayı düşünüyurum
    armor+mx var ama burda yok...
    bildiğiniz bir yer varsa iyi olur
    ama şimdi baktım türkiyeye yazın gelme imkanı varmış
    neyse ben sistemi tam olarak ağustos ta olusturacağıma göre bekler +mx alırım
    Teşekkürler
  • bu arada hadrdisk 500gb 32mb önbellkli seagate düşünüyorum
  • ANAKART ve EKRAN KARTINDA aynı marka ( MSİ ) seçmeniz sisteminiz için bir avantajdır. En azından her ikisininde aynı marka olması sebebiyle uyum sorunu yaşamazsınız ve MSİ Live UPDATE özelliğini DUAL CORE CELL özelliğini birlikte kullanabilirsiniz.

KASA konusunda aşağıdaki ilanın benimle bir ilgisi olmamasına rağmen bir incelemeniz yerinde olacaktır.

Bu sisteme MOZART Kasa yakışır.

http://forum.donanimhaber.com/m_23309399/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 8 Haziran 2008; 14:20:43 >

• önerileriniz için teşekkürler .Kasa güzelmiş ama benim kalbim hala armor serisinde :) mozart kasa biraz pahalı geldi bana 500$+kdv gibi bir fiyatı var.

erberkylmz03 sistem öneriniz için teşekkürler.ürünlere baktığım zaman tüm ürünler değişiyor önerdiğiniz ürünlerde ilgibi çeken "8800GT Calibre" güzel bir ekran kartı onu düşünebilirim.ramlerin tanıdık bir marka olmasını istiyorum.işlemcide ise 240$+kdv yaklasık 300$ eder.bende yurtdısına cıkınca ordan 300-320$ arası q9450 almayı planlıyorum kanım q6600 a çok ısınmadı:).

ayrıca yurtdısından alınca bir problem yasarmıyım??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurt dışı olarak nereye çıkmayı düşünüyorsunuz acaba?
  • quote:

yurt dışı olarak nereye çıkmayı düşünüyorsunuz acaba?

kanada ve amerika
  • amerikadan sıvı soğutma ürünleri getirebilir misiniz?
  • quote:

amerikadan sıvı soğutma ürünleri getirebilir misiniz?

kardeş Kusura bakma ben daha kendi eşyalarımı nasıl getireceğimi bilmiyorum ve sıvı soğutma hakkında tam bilgim yok şimdi bi yanlışlık fln olur o yuzden ben evet demiym:)

bana istediğiniz ürünler hakkında bilgi verirseniz dusunebilirim
  • Arkadaşlar bide işlemci yada ekran kartı için fan almalımıyım alıcaksam ne önerirsiniz???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.