Şimdi Ara

1453 pacth yüklerken hata veriyor launcherda ftp error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • launcher a tıklıyom ftp error veriyor (6) ya kadar yükseliyo sonra launcher kapanıyo ne yapmalıyım ? ilk defa oyuna başlıyom yeni yüklüyom bişey bilmiyom

• 1453 çok eski sen onu sil , verdigim linkten 1506 yı indir sorun kalmaz.

İndirmek için tıkla

• nsl ayarlıcam
    arkadaşımın cdsinden dosyaları aldım pacthleri ayarlıyamıyom nsl silcem bunu
  • bende bu pacth var 1506 setup ko klasörün içine attım lakin tıklıyorum çalıştır fln çıkıyo çalıştır diyorum hiçbirşey olmuyor ne yapmalıyım
  • Bende var dediğin 506mb büyüklüğünde bir dosya mı ? eğer öyleyse çalıştır dediğinde ne gibi bi hata alıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Bende var dediğin 506mb büyüklüğünde bir dosya mı ? eğer öyleyse çalıştır dediğinde ne gibi bi hata alıyorsun ?

ko'nun siteisnden indirdim bunu 1506 setup exe dosya tıklıyorum çalıştır iptal çıkıyor çalıştır diyorum hiç birşey olmuyor
  • Sende bi önceki sürümleri bilgisayarda kurulu olabilir ,önce onları uninstal yap bide oyle dene, normalde kurulmuyor diye bişey olamaz.
  • 1505 maradon yükselişi pacthini yüklemeye calısıyom ondada full pacthi indirmelisiniz diye hata veriyor
    bide ko yu komplemi unistal yapayım ?
  • Kardeşim bilgisayarında knight online ile ilgili ne var yok kaldır , hiçbişey kalmasın.Daha sonra 1506 olan setup u çalıştır kurulsun, daha sonra pacthleri yüklersin launcherden.
  • ko namına bişey kalmadı pc de şimdi senin linkten tekrar indiriyom pacthi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.