launcher a tıklıyom ftp error veriyor (6) ya kadar yükseliyo sonra launcher kapanıyo ne yapmalıyım ? ilk defa oyuna başlıyom yeni yüklüyom bişey bilmiyom
1453 çok eski sen onu sil , verdigim linkten 1506 yı indir sorun kalmaz.
bende bu pacth var 1506 setup ko klasörün içine attım lakin tıklıyorum çalıştır fln çıkıyo çalıştır diyorum hiçbirşey olmuyor ne yapmalıyım
Bende var dediğin 506mb büyüklüğünde bir dosya mı ? eğer öyleyse çalıştır dediğinde ne gibi bi hata alıyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
Bende var dediğin 506mb büyüklüğünde bir dosya mı ? eğer öyleyse çalıştır dediğinde ne gibi bi hata alıyorsun ?
ko'nun siteisnden indirdim bunu 1506 setup exe dosya tıklıyorum çalıştır iptal çıkıyor çalıştır diyorum hiç birşey olmuyor
Sende bi önceki sürümleri bilgisayarda kurulu olabilir ,önce onları uninstal yap bide oyle dene, normalde kurulmuyor diye bişey olamaz.
1505 maradon yükselişi pacthini yüklemeye calısıyom ondada full pacthi indirmelisiniz diye hata veriyor bide ko yu komplemi unistal yapayım ?
Kardeşim bilgisayarında knight online ile ilgili ne var yok kaldır , hiçbişey kalmasın.Daha sonra 1506 olan setup u çalıştır kurulsun, daha sonra pacthleri yüklersin launcherden.
ko namına bişey kalmadı pc de şimdi senin linkten tekrar indiriyom pacthi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme