Bitti! Kampanya Detayları: Bilet Dükkanı mobil uygulamasına özel olarak düzenlenen bu sürpriz kampanya 18 Ağustos Cuma günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında sadece 2 saatliğine mobil uygulama üzerinde gerçekleşecektir. Kampanyanın detayları, mobil uygulamadan gönderilecek anlık bildirimler ile kullanıcılara iletilecektir. İlgili kampanyada kullanıcıların "AKILLI18" kodunu girerek yapacakları tüm uçak bileti satın alımlarında anında indirim uygulanacaktır.
Kampanya Tarihleri: Kampanya Başlangıç Tarihi: 18 Ağustos Cuma 15:00 Kampanya Bitiş Tarihi: 18 Ağustos Cuma 17:00 Kampanya Koşulları ve Kurallar:
Kaynak: https://www.biletdukkani.com/kampanyalar/bilet-dukkanindan-mobil-uygulamaya-ozel-akilli-saatler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamazanSancar -- 18 Ağustos 2023; 17:31:42 > |
[⏰15.00-17.00] Bilet Dükkanı Mobil Uygulama Özel Uçak Bileti 400₺/0₺ | 1000/5000₺ İndirim (Bitti!)
-
-
Daha 2 gün önce aldık AKILLI09 koduyla bileti tüh. O zaman 250 lira indirim yapmıştı. Firma yetkilisi iseniz (sürekli siz paylaştığınız için öyle dedim değilseniz de tebrik ediyorum) Eylül ayında da bu kampanyaları bekliyoruz :)
Gayet güzel bir uygulama.
-
uçak biletlerinde tavan fiyat 1650 oldu. haliyle birçok yurtiçi bilet 1650.
400 lira indirim malesef para değil artık. -
Ara ara güzel kampanyalar yapıyorlar. Firma çalışanlarından birisiyim. Ancak güzel indirim olmayınca paylaşmıyorum. (İlgi görmeyeceğini veya cezbetmeyeceğini biliyorum) :D Nihayetinde bende bir donanım haber ölücülerinden birisiyim. Eski konu paylaşımlarıma göz atabilirsiniz :)
Teşekkürler
-
Hepsine denk geldim hocam ondan dolayı dedim. Dönüşte de umarım böyle kampanya olur. Elinize sağlık.
-
Şirket yetkilileri bu konuyu takip ediyor olacaklar. Mesajınız ulaşacaktır :D
-
Ekonomik koşullar dahilinde uçak kullanacaklar için ufakta olsa katkısı olacaktır diye düşünüyorum
-
Saka gibi ya 10 gundur bilet bakiyorum almisim gece tam gidecegim gun kampanyaya bak 1300 e aldigim bilet 1271 :) -
teşekkürler. -
kıbrısa 1000tl yapmıyor..
-
Teşekkürler. Faydalandım -
teşekkür ederiz faydalandık. dönüş içinde bir kampanya olacak mı ? olsun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X