Şimdi Ara

15.000 * 20.000 TL Arası 5 Kapı HB Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel ASTRA Sedan aracım vardı sattım. Bekar olduğum için daha spor ve küçük bir araba düşünüyorum maksimum 20 bin TL olacak şekilde, HB kasa KM kesinlikle 100 bini aşmamış az yakan LPG'li değişen ve hasar kaydı, olmayan (minik lokal boya olabilir) düz vites araç bakıyorum var mı önerileriniz ya da çevrenizde böyle bir araç satan?
    Motoru 1,2 ile 1,6 arası olursa sevinirim.

İncelediğim modeller;

1*Polo
    2*Corsa
    3*Fiesta
    4*Clio
    5*Getz
    6*Punto
    7*Fabia

Not: Detaylı yazmamın sebebi uzun süre binmeyi düşünüyorum o yüzden temiz ve KM düşük bir araç olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kms2007 -- 26 Ocak 2014; 2:37:22 >

• kms2007 kullanıcısına yanıt
    listeye mitsubishi colt da yazınız lütfen
  • bende aynı şekilde bi araç bakıyorum ve aklıma yatan chevrolet spark oldu ama kararsızım
  • syruse kullanıcısına yanıt
    sparklar küçük gibi geldi bana
  • 3. sıradaki araç seni üzmez gibi 2006 modeli düşük km bulabilirsin gibi araştırınca
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Renault Clio II 1,2 authentique 2004 model nasıl bir tane var 17 bin TL fiyat istiyor, KM 100 binin altında bordo(ateş kırmızısı) renkli vuruğu kırığı yok ama tramerde 472 TL hasar görünüyor açıklaması da park halinde çarpma diyor. Sizce alınır mı nasıl? Kaputta lokal boya var ve ön panjurda boya var. cevaplarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kms2007

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Renault Clio II 1,2 authentique 2004 model nasıl bir tane var 17 bin TL fiyat istiyor, KM 100 binin altında bordo(ateş kırmızısı) renkli vuruğu kırığı yok ama tramerde 472 TL hasar görünüyor açıklaması da park halinde çarpma diyor. Sizce alınır mı nasıl? Kaputta lokal boya var ve ön panjurda boya var. cevaplarınızı bekliyorum...

bizim iş yerinde arkadaş satıyor clio bordo renkte 2000 model 59 bin de orjinal km daha araç yine şirketten bi arkadaşın dedesinden aldı aracı baya temiz araç clio düşünürsen bir bak derim istersen pmden numarasını atabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 model hyundai accent var motorunu daha yeni sıfır yaptırdım yani daha 5 kmde
  • merhaba,
    bahsettiğin clio hakkında özelden detay verirmisin arkadaşım.
    sadece istanbul içiyse yanlız. şirketten bi arkadaş arıyor, istanbul dışına gitme fırsatı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.