Şimdi Ara

15.000 civarı Mondeo mu, Laguna mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marea satan arkadaşla anlaşamadık, frekanslarımız uyuşmadı herhalde.

Ne ben ona güvenebildim, ne o bana. El sıkıştık, ben biraz düşüneyim dedim, ayrıldım. Aslında anlaşsak bu iş bitmişti. Şimdi tekrar başa döndüm.

Allahım sabır.
  • Focus ' uda listene eklemelisin.
  • arkadaşlarda belirtmiş mondeo ve focus düşünebilirsin seni üzmeyecek araçlardır lagunayıda düşünebilirsin ama elektronik donanımı fazla olduğu için seni üzebilir civic elemişsin zaten vergi yakıtı az olsun diyorsan focus ama sorun etmiyorsan mondeo derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: estebande

Selam arkadaşlar,
    çok uğraştım ama işin içinden kendim çıkamadım. Yardımınıza ihtiyacım var. Eşim ve kızımla aile arabası olarak kullanacağım 15.000-16.000 YTL civarı güvenli ve donanımlı bir araba satın almak istiyorum. Sadece hafta sonları ve tatillerde kullanacağım, zaman zaman da Ankara'ya gidebilirim. Alacağım arabayı yaklaşık 5 sene satmayı düşünmüyorum. Şimdiye kadar baktığım ve kafama yatanlar ;

1 - 2004 Marea Exclusive
    2 - 2001 Mondeo
    3 - 2001 Laguna
    4 - 2002 Civic

Sizden gelecek başka önerileri de düşünebilirim.

Teşekkür ederim.

verdiğin rakamlar bahsettiğin araçlar için yüksek rakamlar
    bence acele etme derim.
    hele hele 2001 mondeo ( ilk çıkan kasa ama makyajlı diye tahmin ediyorum) çok daha ucuza alınabilir.
    11000 ytl temiz bulabilirsin gibi geliyor.
    madem 16000 ytl verecek durumdasın
    98 golf 4 alman olası.

bu arada marea c sınıfı doğdu.c sınıfı kaldı.

• Abicim arkadaşlar doğru söylüyor renaultun parçası çok pahalı geçen gün kontak kitlendi kaldı çoğu lagunada oluyormuş bu 800 ytl ye çıktı sıfır kontak rahat arabadır ancak hantal duruyor sehir içi gelmez....bence ford focus bakmalısın piyasası iyi fiyat+km+model uyumu daha iyi gibime gelio sen bence mareayı boşwer focus daha karizmatik
    -------------------------------------------------------------------------------------
    ya unuttum seat toledo vardı bi aralar sağlam araba konforluda hesaplıda 1.6 bi araştır düşün abi öneri çok değerlendirirsin artık
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1124730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FraT_ -- 12 Eylül 2007; 0:39:44 >

• Ben mondeo tercih edin derim.
  • Ford Focus 2001 çok memnundum. Rahat iç dizayn, geniş bagaj kapasitesi (550 lt) yol tutuşu, uzun yolda sürüş keyfi ile mükemmel bir arabaydı. Aynı keyfi ne Megane ne Marea verebildi onlara binince focus adeta bir üst segment arabaymış gibi geldi. Arabaları kullanıp karar vermek lazım.
  • Arkadaşlar, yorumlarınız için çok sağolun. Sonuçta verdiğim karar şu, aslında bu arabalar aynı fiyatlarda olduğuna göre hepsinin artısı eksisi olsa da, temel olarak çok farkları yok.

Önemli olan ikinci elde temiz birşeyler bulabilmek. Şimdi yapmaya çalıştığım da o.

Internetten tarayarak, bahsettiğiniz hemen hemen tüm markalardan en yüksek modelli, en düşük km lileri tespit ediyorum. Haftasonu müsait olanları görüp kararımı öyle vereceğim.
  • Nissan Primera da bakın
  • Sakin abi marea alinirmi o paraya. Sen d segmentinden dönme kafayi. Burdada laguna ve mondeo karsilastirdigina göre tabiki (zaten uzun kullanacaksin)kesin mondeodur cevap. Sonra karizma, bol bol yer konforlu araba hepsi icinde. Ama mondeo cok yakabilir bunuda düsün..
  • 2001 düşük km li vvt-i toyota corolla line sol de alabilirsin marea da yüksek model li ve ucuz parça fiyatlarıyla öne çıkar ama mondeo civic gibi arabalar parça bakımından daha yüksektir zaten modelleri eski km yüksek
  • cıvıc elbette kangoda düşünülür nezaman mazot almıştım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: pltaldr

2001 düşük km li vvt-i toyota corolla line sol de alabilirsin marea da yüksek model li ve ucuz parça fiyatlarıyla öne çıkar ama mondeo civic gibi arabalar parça bakımından daha yüksektir zaten modelleri eski km yüksek

2001 vvt-i 'ım olmuştu şu çift farlı olup camekan içinde olanalrdan, müthiş sağlam bir araba idi, motoru enfes nefes alırdı , hem az yakar hem iyi kaçardı, ufak sıkıntısı yüksek hızlarda yol tutuş korkutur ve asfalttan ses alırdı, havalandırma tertibatı da gürültülü çalışırdı ama hala gözümde 4/4 lük bir araçtır benim için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.