Şimdi Ara

15.000 tl civarı B sınıfı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ehliyetini yeni almış biri olarak 15.000 tl bütçeyle küçük park sorunu yaşatmayacak bir araç almak istiyorum. Acemi olduğumu ve ilk aracım olacağını belirteyim.

İstediklerim az yakması, yokuşta çok problem yaşatmaması ve aracı 1-2 sene kullanacağım için elden rahat çıkarabilmem.

Tavsiyelerinizi yazarsanız ben de araştırmamı o araçlar üzerinde yoğunlaştırabilirim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

• fiat punto düşünebilirsin dizel istersen multijetleri iyi oluyor genelde.bundan ayrı renault clio nun 2003-2004 modelleri lpg li işini görebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genetik52

Merhaba arkadaşlar

Ehliyetini yeni almış biri olarak 15.000 tl bütçeyle küçük park sorunu yaşatmayacak bir araç almak istiyorum. Acemi olduğumu ve ilk aracım olacağını belirteyim.

İstediklerim az yakması, yokuşta çok problem yaşatmaması ve aracı 1-2 sene kullanacağım için elden rahat çıkarabilmem.

Tavsiyelerinizi yazarsanız ben de araştırmamı o araçlar üzerinde yoğunlaştırabilirim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

2006 Corsa alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 19 Kasım 2014; 18:24:25 >

• 2000-2001 clio 2 hb. rxt fransa uretimli olanlar. 1.4 16 valve 1.6 8 valve temiz kullanilmis lpg li bulursan 10 numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tire_lee -- 19 Kasım 2014; 23:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata Clio'dan başkasına bakma derim. Elden çıkarabileceğin en kolay araba Clio olur. Hem de yakıtı olsun, bakımı olsun, yedek parçası olsun masrafsız bir araba. Seni üzmeyecek bir araba.

İkinci tercih olarak Peugeot 206 düşünebilirsin. Fakat bu arabaların temizini bulmak çok zor. Denk gelirsen temizine kaçırma. Çok rahat satabileceğin bir arabadır.

Bütçene biraz daha ekleyebilirsen de Fiesta ve Corsa öneririm.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

Cevaplarınız doğrultusunda clionun 2000 üstü öncelikle rxt bulamazsam diğer modellerine bakıyorum
  • 206 düşünebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.