Şimdi Ara

15 - 17 bin tl dizel araç tavsiyesi yardımım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süredir araç araştırıyorum fakat daha önce 2 araç alıp 15 bin tl zarar ettigim için çekince eleyip sık dokuyorum. Sizden ricam aşağıda belirteceğim kriterlere göre araç bulup varsa linkiyle beraber bana göndermeniz veya tavsiye araç marka model belirtmeniz..

İste kriterlerim

1. Dizel olmalı Az yakmalı parça ve servis maliyetleri üzmemeli
    2. 2. Eli iyi olmalı istediğim zaman kolayca satabilmeliyim. Zarar ettirmesin yeter.
    3. 16 bin tl var 17 ye zorlayabilirim sanırım.
    4. Düz vites olmalı
    5. Sedan tercihim fakat hb de olabilir..

Saygilar..

Edit : Az önce konu başlığını ekleyemedim o yüzden 2 başlık actım yoneticiler diğer mesajımı silebilrler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isenturk -- 21 Nisan 2012; 23:25:36 >

• Albea, palio bir ihtimal bulursanız linea ve punto olabilir. Bunun dışında clio fiestada bulunur. bende yakın aralıklarda 2aydır bakınıyorum. Dün laguna1 bakarken bugün fiesta fusion baktım. Acayip bir aralıkta geziniyorum. Kolay gelsin size.
  • binilebilcek gibi kazasız temiz bir araba olsun dersen albea,palio ve clio bulabilirsin. ancak o paralara alınan dizel araçlar genelde üzebiliyor insanı çünkü kilometresi hayli yüksek olacaktır.ancak daha kaliteli daha donanımlı lpgli araçlar bulabilirsin o paraya ve km. deki yakıt sarfiyatı hemen hemen aynı olacaktır dizele göre.
  • Clio, Fiesta, Punto araçlarına bir bak
  • Kimse fabia demedi acaba niye 2eli yokum bu aracin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xsara 1.4Hdi yada lpg li 1.6 16v xsara işinizi çok güzel görür, ayrıca aldığınız fiyatada kendi fiyatında pek rakibi olmadığından gayet güzelde satarsınız. Son iki aracımda xsara olduğu için yedek parça gibi konularda da sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorum.
  • jj

quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Sen bi şuna bak kardeş.
    Japon iydir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-kazasiz-boyasiz-sifir-motor-yapilmis-azyakitli-dizel-colt-72262302/detay

aradığın vasıfları ancak bu araçta bulursun.

• quote:

Sen bi şuna bak kardeş.
    Japon iydir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-kazasiz-boyasiz-sifir-motor-yapilmis-azyakitli-dizel-colt-72262302/detay

colt un dizel motorunun mercedes motoru olduğunu duymuştum. arabayı nasıl kullandı da 164 binde motor yaptırdı acaba
  • quote:

Sen bi şuna bak kardeş.
    Japon iydir.

İkinci eli iyi olsun demis. Nasil bu arabanin piyasasi.. Mitsubishi genel olarak kolay kolay satilmayan bir araba
  • daha önce alıp zarar ettiğiniz araçlar neydi???
  • parçası ucuz, yakıtı az, ikinci eli bol, bagajı büyük sadece konfor eksiği var..

clio diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Sen bi şuna bak kardeş.
    Japon iydir.

colt un dizel motorunun mercedes motoru olduğunu duymuştum. arabayı nasıl kullandı da 164 binde motor yaptırdı acaba

bitik dizel motoru kim ne yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Sen bi şuna bak kardeş.
    Japon iydir.

bitik dizel motoru kim ne yapsın.

Örnek verdim sadece.Adam alacak diye bir şart yok.
    Arkadaşımda vardı Colt ordan biliyorum.Taş gibi araba ve çok ekonomik.
    Yedek parça hikayesini geçin arkadaşlar.Parçanın fiyatına değil, kullanım ömrüne bakın.

Colt varken Palio yada Clio'ya binmek eşşekliktir.

ALINTIDIR.

Arıza yapma ihtimali oranları
    1. Mazda yüzde 17
    2. Mercedes yüzde 25
    3.Toyota yüzde 26
    4.Honda yüzde 27
    5.Mitsubishi yüzde 29
    6.Volvo yüzde 30
    7.Nissan yüzde 33
    8.Fiat yüzde 34
    9.Audi yüzde 35
    10.Ford yüzde 36
    11.BMW yüzde 37
    12.Peugeot yüzde 37
    13.Subaru yüzde 37
    14.Hyundai yüzde 38
    15.Rover yüzde 39
    16.Volkswagen yüzde40
    17. Opel yüzde 43
    18.Renault yüzde 48
    19.Saab yüzde 48
    20.Citroen yüzde 50
    21.Land Rover yüzde 53
    22.Alfa Romeo yüzde 54

• Arkadaslar ilginize teşekkürler 2010 dizel albea dinamik aldım sag arkada 2 parça boyalı onun haricinde hatasız 42000 de 21.5 liraya biraz bütçeyi zorladık ama iyi bir karar verdigimi düşünüyorum. Gidip 2006 otesi berisi boyali model albea ya 120000 km de 17.5 - 18 vermekten daha mantıklı geldi bana. henüz para vermedim ama arabayı aldım bende. nasipse yarın servise getirip baktiracagim. Sonra gereken işlemleri yapacağız. Bakalım hayirlisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.