Kredi çekip alacağım, çoğunlukla işe gidip gelmek için (günde ortalama 30 km civarı) az yakan çok kaçan, genç işi-spor hatchback bir araba arıyorum. Fiyat aralığımda, Peugeot 206'yı uygun buluyorum. Fakat temiz, yıpranmamış bir araç bulmak zor. İşe gidip geleceğiz derken servise gidip gelmeye başlamaktan çekiniyorum.
Kısacası bu fiyat aralığında önerebileceğiniz, beni yarı yolda bırakmayacak, bastım mı gidecek araç önerileriniz nelerdir?
quote:
Orijinalden alıntı: provocative
Arkadaşlar merhaba,
Kredi çekip alacağım, çoğunlukla işe gidip gelmek için (günde ortalama 30 km civarı) az yakan çok kaçan, genç işi-spor hatchback bir araba arıyorum. Fiyat aralığımda, Peugeot 206'yı uygun buluyorum. Fakat temiz, yıpranmamış bir araç bulmak zor. İşe gidip geleceğiz derken servise gidip gelmeye başlamaktan çekiniyorum.
Kısacası bu fiyat aralığında önerebileceğiniz, beni yarı yolda bırakmayacak, bastım mı gidecek araç önerileriniz nelerdir?
Bende ayni dertten muzdaribim. 2 haftadir araba pazarlarini geziyorum fakat uygun birsey bulamadim. Ben kucuk bir otomatik araba bakiyorum ama bulamiyorum. Butcem tas catlasa 20.000tl Otomatik aramiyorsan opel corsa 1.3 dizel veya 1.4 benzinli alabilirsin. Motor enaz 90hp olsun. 90hp alti fiyatlari dusuk cunku persormans dusuk
Renault megane bakabilirsin
İsimi gorur dersen 2006 2007 modek hyundai accent alabilirsin. Senin icin secenek cok yani....
Ben halen tam olarak karar veremedim. Simdi yeni bir konu acip sanzumanla ilgili bilgi isteyecegim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
hiç kullanmadım ama fiat punto larıda bir araştırın derim
-Peugeot 206
-Opel Corsa
-Fiat Palio ( 2008 model gibi genç arabalar bulunabiliyor)
-Hyundai Getz
bu araçlar arasında kaldım. Genç bir araba mı almak önemli, yoksa biraz daha eski ama Alman mı olmalı? Çok kararsızım.