Şimdi Ara

15-25 bin TL arası araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar ehliyeti yeni aldım, bundan dolayı 15-25 bin arası temiz araba modelleri bakıyorum.. Az yaksın kronik sorunları olmasın bana yeter. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

++ chevrolet kalos ve chery kimo baktım şimdiye kadar ama o modeller hakkında da net bilgiye ulaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalos o paraya bol donanımlıdır. 3 yıl kullandım. Hemde 2 kez pert olup toplanmış halini. Klima dışında sorun yaşamadım. Rahattır, kullanımı kolaydır, parça bulmaktada sorun yaşatmaz. Bakımları ucuzdur. Lakin, bendeki1.2 motorlu olanı pek gitmezdi. Kağıt üstünde 72 bg atmosferik bir motor. Sabırlıysanız mantıklı. Satıştada problem olmaz. Elden çabuk çıkar.

• Konu acacaktim 25 bin butceye araba ile ilgili bu konuyu gordum burayi uplayim dedim. Bana da maks 25kya kadar araba lazim okula gidip gelirken kullanicam. Yedek parcasi ucuz olan beni teknik servisle ugrastirmayacak araba ariyorum. Sanayideki abi hyundai getz onerdi fiyatlarda istedigim aralikta ama bilgim yok maalesef

• Sahibinden de maalesef doğanlar şahinler var bu fiyata birde ölü arabalar :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalosu o paraya artık bulamazsın 25 e alacağın üzer aldığına pişman olursun

Bak samimi söylüyorum şu piyasada temiz şahin doğanı 15 e bulamazsın ne yaparsan yap vermezler.

Kimo elinden çok zor çıkarabileceğin araç 20 ye alırsın 10 a satarsın.

O paraya önerim sadece sen bineceksen tek kapı bak genelde daha ucuz az km ve sorunsuz olurlar örnek 206 xs megane 1 coupe f7r

5 kapı istiyorsan piyasası 18-20 olan araç bulun en temizini 28-30 arası bakın pazarlıkla 25 e düşürün alın

Ama 15 lik araba almayın dediğim gibi hurda araç fiyatı 15 bin zaten hiç birinden hayır gelmez

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Mantıklı konuşuyorsun. Ben de senin gibi düşünüyorum. Biraz daha biriktirmek en az 30 40 bin yapmak lazım güzel bir araç için

• quote:

Orijinalden alıntı: milliacar

Mantıklı konuşuyorsun. Ben de senin gibi düşünüyorum. Biraz daha biriktirmek en az 30 40 bin yapmak lazım güzel bir araç için
    40’a en yüksek 2005-2006 model temiz araç bulursun 15 yaşını devirmiş olur, tabi temiz 👍😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20-25 Bin TL Sistem Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Araştırmak lazım bakalım neler çıkacak belki acil satılık bir şeyler olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: milliacar

Araştırmak lazım bakalım neler çıkacak belki acil satılık bir şeyler olabilir
    Diye diye 2 sene geçti

Palio olacak benim tercihim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.