Güzel bir fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın. OIS var. 67watt şarj. Snapdragon 7gen plus 2 5000mah batarya Kağıt üzerinde çok iyi. Poco F5 256 GB 12 GB Ram (Poco Türkiye Garantili) Fiyatı https://www.hepsiburada.com/poco-f5-256-gb-12-gb-ram-poco-turkiye-garantili-p-HBCV00004BPF6Z?magaza=Hepsiburada |
15.456,60 TL Poco F5 256 GB 12 GB Ram (Poco Türkiye Garantili)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
amoled ekranlı telefona geçtim gözümü çok ağrıttı okuma modunu falan açık kullanıyorum
yeri değil ama yazmak istedim
-
Tam tersine amoled ekranlarda gözünüz rahatlaması gerekiyordu. Kontrol ettirin ekranı
-
dışarıda 300 dolar burada 650
-
dışarıda 300 dolara bulamazsın, kargosuyla birlikte 400 dolara gelir. Hazır şuan 400 dolara satılıyor.
-
Elim bir gidiyor bir gitmiyor. Ne yapsam acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl kontrol ettiricem hocam redmi note 11s yurt dışı cihaz önceden almıştım yeni geçtim
-
Reklam ve bloatware dolu Miui arayüzü olmasa donanımı çok cezbedici cihaz gerçekten.
-
Düşünürken gitti. Eski fiyat geldi.
MIUI 14 de bunların kalkacağı söyleniyordu. Bilgim yok ama şimdi ne yaptılar
-
Hocam açıkçası çok iyi fırsattı. Şuan 400 dolara yurtdışı cihaz telefonu satılıyor. İmei bile atılamıyor. Şu şartlarda bu telefon bence çok iyi fiyattı. Sağlık olsun hocam, yine indirime girebilir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracofire -- 16 Temmuz 2023; 0:47:12 > -
Fiyat hala aynı az önce baktım
Hepsiburada satıcısı yok, görünmüyor. Ekran görüntüsü atar mısınız?
-
Evet maalesef şimdi fiyat değişmiş :(
-
Hayırlı olsun
Bir gittim bir geldim.
Kalkmıyorsa da bir root, bir ROM değişikliği ile biter gider. Bu fiyata bu cihaz çok iyiymiş bu piyasada.
-
Tekrar indirime girer mi sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amoled ekranda gözünüz ağrıyorsa diğer ekranlara hiç bakmayın :D
-
lcd ekran note 5 pro da böyle bir sorunum yoktu okuma modunda tel kullanıyorum sarımtırak
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ips ekran gözü daha az yorar. Milletin amoled dediğine bakmayın. Bilgi yok atmak var. Ama günümüzde iyi telefonlar hep Amoled ile geliyor. Canlılık siyah kalitesi falan iyi ama göz yorma olayı başka. |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- maaşım qnb de
- vodafone numara taşıma faturalı
- tcl 65c755 yorum
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X