1000 tl civarında (zorlarsam 1300 tl olabilir) küçük ekranlı taşınabilir ama şık bir pc arıyorum. biraz araştırdım asus tp200sa hoş geldi gözüme. ancak onda da 2 gb ram 32 gb ssd varmış. pc güncellemeleriyle büyük ihtimal yetersiz gelecektir hafızası. sizler neler dersiniz?
Ben de 15,6'dan küçük bir bilgisayar arıyorum. Ancak malesef ülke sınırları içerisinde çok az model bulunuyor. Linkini verdiğim başlıkta da bundan bahsettim. Yurtdışında gerçekten çok iyi ürünler var, ben oraya yöneleceğim gibi. Çünkü ben de ilk araştırmaya başladığımda aklımda Asus TP200sa vardı, ancak yurtdışında bir çok çeşit bulunca, Asus'un ekran çözünürlüğünden tutun da Ram'ine kadar soğuttu beni.
Araştırmalarım sonucu önerebileceğim marka modeller ise (ki bunların her birinin onlarca review videosunu izledim, yurtdışı yorumlarını okudum);
1- Cube i9 2- Chuwi Hi12 3- Chuwi Hibook Pro (Chuwi Hi12 daha iyi ama) 4- Teclast X3 Pro 5- Teclast X2 Pro
Türkiye sınırları içerisindeki mağazalarda satılan, ortalama 1000-1200 TL civarındaki 2in1 tabletlerin hepsinden özellik olarak çok daha iyi aletler. Ekran çözünürlükleri minimum full hd. Mesela Chuwi Hi12'de retina ekran mevcut. Cube i9'a kadar bütçe çıkamazsam, Chuwi Hi12 alacağım ben. Hatta şu an Chuwi'nin resmi sitesinde kampanya var. Modeller hem indirimde, hem de kampanya bitene kadar ürünleri alanlar arasından her gün 2 kişiye para iadesi yapacaklar çekilişle.
Çok fazla Chuwi, Cube, Teclast fanboy gibi konuştum ancak durum bu maalesef. Ülkede 32gb rom, 2 gb ram, düşük nesil atom işlemcili aletlere mecbur bırakılıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme