Bildirim
15 bın tl ye araba onerilerinizi bekliyorum
MSI KATANA 15 B13VGK-1610TR Gaming Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4070 GDDR6 8GB, 1TB SSD Windows 11 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKVJ5R3J
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eski model yüksek km bulursun zor onlara bakıosan hocam bnde o paralara bakırum jazz c3 filan var -
ılk sahıbınden 2001 model volvo s40 buldum 17 ıstıyor..bı yandan golf de boyalıları asagı yukarı aynı bır aydır aracsızıım sasırdım valla -
-
marea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
limon kasası(marea) önerirler kesin şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Semih Esentürk
limon kasası(marea) önerirler kesin şimdi
Marea gayet güzel arabadır. Forumda en bilgin kişisi Utku'dur.Bana da onun konusu sevdirdi. Tavsiye ederim.Benim önerime gelirsek Mitsubishi Carisma Hb ise colt. -
quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
quote:
Marea gayet güzel arabadır. Forumda en bilgin kişisi Utku'dur.Bana da onun konusu sevdirdi. Tavsiye ederim.Benim önerime gelirsek Mitsubishi Carisma Hb ise colt.
dayım 4 sene kullandı marea liberty nerdeyse haftada 3 gün ben kullandım evet güzeldir ama abartılıcak kadar değil -
quote:
quote:
quote:
Marea gayet güzel arabadır. Forumda en bilgin kişisi Utku'dur.Bana da onun konusu sevdirdi. Tavsiye ederim.Benim önerime gelirsek Mitsubishi Carisma Hb ise colt.
dayım 4 sene kullandı marea liberty nerdeyse haftada 3 gün ben kullandım evet güzeldir ama abartılıcak kadar değil
bende 3 yildir kullaniyorum. gercekten abartilacak kadar degil. fiyat 15.000 olsun 2004-2005 modelden asagi olmasin donanimli da olsun istiyorsan biraz abartiyi hak ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
dayım 4 sene kullandı marea liberty nerdeyse haftada 3 gün ben kullandım evet güzeldir ama abartılıcak kadar değil
15 bine abartılacak güzellikte araba bulunmaz zaten hocam alınabilir öneri sadece iyi forumlar :)
-
Honda Civic tercih edilebilir. Max 15.000 tl ile alacağın yüksek model araçların km ve motorunu iyi kontrol ettin. -
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz4335
quote:
quote:
quote:
bende 3 yildir kullaniyorum. gercekten abartilacak kadar degil. fiyat 15.000 olsun 2004-2005 modelden asagi olmasin donanimli da olsun istiyorsan biraz abartiyi hak ediyor.
ne donanımı allah aşkına artık tüm araçların en baz donanımlarında bile çift airbag ve abs var onu donanımdan bile saymam ben
-
o paraya tüplü bi füme rengi yada beyaz doğan slx alınır yaylar kestirilir camlara film borbetli jant bide sanayi egzos takılıp patır patır yanlaya yanlaya gezilir hemde araba full yani -
quote:
o paraya tüplü bi füme rengi yada beyaz doğan slx alınır yaylar kestirilir camlara film borbetli jant bide sanayi egzos takılıp patır patır yanlaya yanlaya gezilir hemde araba full yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: xrebelliousx
quote:
o paraya tüplü bi füme rengi yada beyaz doğan slx alınır yaylar kestirilir camlara film borbetli jant bide sanayi egzos takılıp patır patır yanlaya yanlaya gezilir hemde araba full yani
aranan kan bulundu :) -
quote:
quote:
quote:
aranan kan bulundu :)
bunda da var değil mi çift airbag, otomatik klima , abs, elektrikli ısıtmalı yan ayna, yükseklik ayarlı bel destekli sürücü koltuğu vs.vs.vs.......
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz4335
quote:
quote:
quote:
aranan kan bulundu :)
bunda da var değil mi çift airbag, otomatik klima , abs, elektrikli ısıtmalı yan ayna, yükseklik ayarlı bel destekli sürücü koltuğu vs.vs.vs.......
tamam sensin
-
Temiz toyota corolla alınıp sorunsuz binilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X