Şimdi Ara

15 Bin Tl ye kadar Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15.000 tl yi geçmeyecek bir araç tavsiyesi istiyorum sizden ?

Bu arada Opel vectra 96 - 99 alınır mı ? Klimadayken şehir içi kaç yakar ? benzin Lpg li ?

Opel astra 98 - 2000 alınır mı ?

Nissan serileri alınır mı ?

honda civic 96 - 98 ?

Sanayiye fazla gitmesin istiyorum birde yakıtı 300 ü geçmesin ?

TAVSİYEDE bulunursanız sevinirim saolun.

• 53 okunma yazıyor şuanda.
    yoksa konu hala onaylanmamış sanıyordum.
    Yanlış bir konumu açtım ? bir mesaj yazmak bu kadar mı zor ?

yardımcı olacak kimse yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArmagan -- 30 Nisan 2014; 23:44:25 >
  • Corsa-Fiesta-Polo alınabilir.
  • O fiyata alacaginiz araçta illa ki ufak tefekte olsa sanayilik iş çıkar. Olabildigince modelli ve parçası ucuz araç almalisiniz bence. Tavsiyem clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun cevaplar için yalnız iri yapılı biriyim. a sınıfı b sınıfı ufak geliyor,
    malum rahat hareket edemedikten sonra araba sürmek işkence oluyor, sürücü kursunda mesela palio emniyet kemeri sonuna kadar çok sıkıyordu.

ama bir vectraya koltuğu ayarlamadan oturdum. astrayı bilmiyorumda.

15.000 e Astra G alınır mı ? KM si ne olmalı ? 99-2000 model

sahibinden de 17-18 binlik Opel astralar sizce fiyatı fazlamı 2-3 bin tl indirim yaptırılabilir mi ?

bu arada opel astra olsun, renault clio olsun antalya gibi bir şehirde şehir içi kaç yakar ?

klima full açık olacak, yada ara ara açık. trafik çok. Lpgde km de kaç yakar ?

opel vectra kaç yakar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArmagan -- 1 Mayıs 2014; 14:53:37 >
  • İsmailArmagan İ kullanıcısına yanıt
    Bora olabilir , Accord olabilir.
  • 1.2 16v palio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam palio şahin doğan renault hyundai getz, falan hiç düşünmüyorum. SIĞMIYORUM. heleki palioya çok zor oluyor.

peki bu opel astra g 98-2002 olan arkası kesik olanlar,
    opel vectra 96-99 model hiçmi başa çıkamam bunlarla ? hergünmü sanayiye giderim ? çokmu sorunlu arabalar ?
  • İsmailArmagan İ kullanıcısına yanıt
    Toyota corolla 97 2000 model arası lpgli olabilir sanayiye gitmezsiniz en azından:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 2 Mayıs 2014; 16:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için saolun.

opel astra hatchbak g kasa oluyor sanırım şu arkası kesik olanlar, 98-2002 model arası bu arabalar çok mu kötü ?

opel vectra 98-99 lar nasıl ?

bu arada sahibinden sitesindeki araba ilanlarında 2-3 bin tl indirim yaptırılabilir mi ?

98 astraya 15-16 bin tl verilir mi ?
  • eğer astra g alacaksınız sizi üzmez kolay arza yapan araba değildir ancak 1998 2003 yılları arasında z16xe motor kodlu astralar yağ eksiltme/ yakma sorun yaşayabiliyor kontrol ettirmeden amayın bilginize...
  • temiz r19 bulunabilir
  • DOĞRU TERCİH 15-16 BİN İSE MİKTAR MEGANE 1 1.6 16V 110 BG 151 TORK RTE OLUR
  • temiz europa alınır güzel güzel binilir 6 ay önce baban sattı.
  • gelen cevaplar için saolun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-oznurdan-2003-focus-dizel-hb-5-kapi-motor-yeni-yapildi-16700-161178648/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fort-focus-hastasi-olan-baksin-157271869/detay

bu ilandaki ford focus alınır mı ? genel olarak ford focus alınır mı ? ford focus hatchbak 2000 - 2004 arası

mesela sahibindendeki rastgele araba ilanları 17.000 den 14 - 15 bine düşerlermi nakit ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.