Bildirim
15 BİN TL' YE KADAR KLİMALI ABS Lİ ARAÇ TAVSİYESİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Reno - Clio 1.4 RXT Alinir . 18 Bin TL'Den 16 Bine çekilmiş ilanlar hergün duzenli olarak kontrol ediyorum.
Sanirim satamadılar. Çünkü ilanlarin hepsi kirmizi bende ve bayram geliyor diye paraya ihtiyaci olanda var.. Tamam 3-5 Yasindaki arabalara zam Yaparsin anlarimda
3 Bin tl olan sahini piyasa artti diye 8 bine ilana koyanada basarim kalayi . Hiç kusura bakmasınlar tipiş tipiş düşüyor ilanlar biraz daha bekleyin -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanKizil
Reno - Clio 1.4 RXT Alinir . 18 Bin TL'Den 16 Bine çekilmiş ilanlar hergün duzenli olarak kontrol ediyorum.
Sanirim satamadılar. Çünkü ilanlarin hepsi kirmizi bende ve bayram geliyor diye paraya ihtiyaci olanda var.. Tamam 3-5 Yasindaki arabalara zam Yaparsin anlarimda
3 Bin tl olan sahini piyasa artti diye 8 bine ilana koyanada basarim kalayi . Hiç kusura bakmasınlar tipiş tipiş düşüyor ilanlar biraz daha bekleyin
Aynen bende takip ediyorum düşüyor fiyatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam iyi oldu.Hepsinin elinde patladı arabalari. Düşük modeller için geçerli ötekilerine birsey diyemem 2000 model arabaya 19 bin istemek nedir yahu
2 ay sonra 14500 -15500 arasi birsey olacak tahmini oh olsun -
Toplu hareket ediyorlar yalnız ilginç oh olsun valla satamadılar
Satamazlar abi tabi, adamlar çok istiyorlar o araçlara. Millet birbirini gaza getirip yükseltiyordu.
Fiyatlar düştüyse hepsi görmüştür ne olduğunutepesinde güneş yanığı olan arabaya 16 400 TL isteyeni mi ararsın
Paliolara bakabilirsin. ABS li olanları varmı bilmiyorum ancak, onlar iyidir iş görür. -
Palio Alinmaz hocam hep 200 250 bine dayanmis valla ben baktim adamlar hep 18 den 16 çekmişler :D adamlar birbirine küfür eder gibi fiyat yükselttiler
:D:D -
99-00 Corolla lara bak...Aşağıdaki model gibi klima,abs,çift airbag,hidrolik direksiyon olanlarını 15 e bulabilirsin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dortyol-oto-da-1999-model-corolla-1.3-terra-special-lpg-li-179724989/detay -
Benimde 15 bin lira param var ama bayramdan sonrasını bekleyeceğim 11-12 binlik opellere 16-17 yazıyorlar.1.7 dizel tek kapı opel alacaktım kronik sıkıntılarının olduğunu herkes söylüyor duman atma sorunu olduğunu söylüyorlar o yüzden vaz geçtim opelden.Bu bütçede 2001-2002 pololara bakıyorum.Sizinde aklınıza gelen ilgilendiğiniz araba olursa yazarsanız sevinirim çünkü bütçemiz aynı :) -
Fiat Marea alınır miss gibi binilir. -
O paralara alabileceğiniz en iyi araç Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 'tir. -
Arkadaşlar yaşım itibari ile benim istediğim araçlar daha çok sportif hatch back araçlar -
Getz alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benim bütçede 15 bin bende takip ediyorum ama gerçekten yüksek fiyat çekiyorlar hyundai accent dusunuyorum ben sizce nasıl? -
quote:
Orijinalden alıntı: Muratfan
hocam benim bütçede 15 bin bende takip ediyorum ama gerçekten yüksek fiyat çekiyorlar hyundai accent dusunuyorum ben sizce nasıl?
Fabrika çıkışlı ekstra opsiyonel olarak takla atma özelliğini duydum ama çok kişi tavsiye ediyor şahsen bana hitap etmiyor :) Kesinlikle bayramdan sonrasını beklemeliyiz en az 1-2 bin kâr yaparız alacağımız araçtan.Ya da model yükseltip yine 15 bine araç alabiliriz diye düşünüyorum ama seçenekler kısıtlı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervaus -- 17 Eylül 2014; 15:23:13 > -
95-96 nissan maxima v6,bulunabilirse 98-99 Mazda 626 veya Mazda 323
Fiat brava 1.6 al derim 1999-2000 model
2003 2004 2005 marea 2004 2005 daihatsu sirion alınır. hepsinde abs klima 4 cam otomatik standart seç beğen al. -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
2003 2004 2005 marea 2004 2005 daihatsu sirion alınır. hepsinde abs klima 4 cam otomatik standart seç beğen al.
15 e temiz marea bulabilir.misin bana hic yok millet 17 den kapi aciyor.inmiyor fazla
Kesinlikle MAREA yada BRAVA tek geçerim bu fiyat aralığında. C segmenti geniş sorunsuz acayip konforlu ve kolay kolay dökülmeyen araçlardır.
Benzer içerikler
- fiorino otomatik vites alınır mı
- ds7 kronik sorunları
- skoda fabia 2.el piyasası nasıl
- skoda octavia optimal yorum
- ford c-max en çok tutulan modeli
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X