Garip duruyor bence, vespa tarzı motorlar yada kurye motorları daha mantıklı gibi. Motorun yakacağı benzinden ne olacak, bence direk bir motor al derim. 50cc altı ehliyet te istemiyor. |
15 bin₺ye elektrikli scooter almayı düşünüyorum. (2. sayfa)
-
-
Seleli şekilde fotoğrafı var mı ?
Burak Şolt'a sorabilirsin onda da bu aralar Elektrikli Scooter kaşıntısı başladı. Bu bütçelerde scooter bakıyordu.
Suzuki Address fiyatlarına bir bak derim sevdiğim aletti . Geçtiğimiz 3-4 yılda adam akıllı sorunsuz kaliteli diyebileceğimiz Honda Pcx i bu dediğin fiyatlara alabiliyordun. Pcx i bile artık ikinci el 25-30K dan aşağı sorunsuz bulamıyorsun...
Elektrikli Scooter almadan önce Suzuki Address i de araştırıp ikisi arasında kıyaslamalar yapın derim. Elektrikli Scooter biraz daha gösteriş işi ve daha kompakt yapıya sahip evet. İlerde satacağınızıda düşünün sorun çıkarttığındaki yedek parça tedariği ve fiyatlarınıda düşünerek hareket edin.
-
Bence seçiminizi bisiklet veya 50 CC motordan yana yapın. İllaki martilardan daha konforludur ama bir motor konforu vermez. Motor kullanıcısı olarak geçenlerde ilk defa martıya bindim. En ufak pürüzü bile hissediyorsunuz. Dediğim gibi martilardan daha konforludur ama yine de çok iyi değildir. Hatta bence 10 bine bir bisiklet alıp elektrikli bisiklete çevirmek en mantıklısı olur. Elektrikli bisikletleri bir araştırın bence. Hem kompakt olur hem elektrikli olacağından benzin masrafı olmaz hem de kısa veya uzun turlar yapabilme imkanınız olur. Ayrıca pil bitme durumunda pedalla yine kolayca istediğiniz yere gidebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
80 cc motor buldum çok tatlı bir motor Kuba Trendy 50cc 80 ccye yükseltilmiş onu alacağım 8600 dedi motor başında pazarlık yapacağız
bisiklet kullanıcısı olarak scooter'ların ayakta duruş mantığı bana çok yorucu geliyor ve alacak olsam bile o parayı vermezdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
80 cc ye ehliyet gerekmiyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakım derdi yok :D ahahah iyimiş kandırmışlar
-
Hocam siz haklıymışsınız asla konforlu bir cihaz değilmiş kendime 50cclik bir makine aldım kuba trendy xc 60ı geçemeyince moralim bozuldu gidip 250cclik suzuki gsx250r aldım çok memnunum makine uçuyor ve aşırı konforlu. İyiki sizi dinlemişim ve motor almışım. 2-3 sene sonra kawasaki z800 alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 26 Eylül 2021; 0:35:36 >
Merhaba
Aranızda Cokyo elektrikli scooter kullanan varmı?
Aşağıdaki ürün hakkında fikirlerinizi öğrenebilirmiyim?
https://cokyo.com/e-scooter/
-
15 i faize koysan 500 küsür tl alırsın sınırsız Akbil üstüne ayda 2 3 defa taksin olur
-
Slm gold master air 2 var elimde
Sıfır
9000 tl lazimsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X