< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 13 Temmuz 2021; 22:15:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 13 Temmuz 2021; 22:15:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O kadar para verip ayakta gideceğine bir motor al otura otura git hem menzil sıkıntın da olmaz
|
Bu parayı bu tip bir scootere vermezdim. Bence siz makineye biraz gönlünüzü kaptirmissiniz. Bazen bana da öyle oluyor. Bunu nereden anladım, çünkü o küçük süspansiyonlar asla iyi bir konfor saglayamaz. Esneme payı zaten ne kadar ki konforu ne kadar olsun. Anca şehirci yamalı asfaltlarda falan iş görür. Arnavut kaldırımı gibi zorlu yüzeylerde hiçbir faydası olmaz. Tırrrr diye titreye titreye gidersiniz. Bence almışken motosiklet görünümlü olanlardan alın derim. Tabi fiyatlarını bilmiyorum. Hiç bakmadım.
|
b sınıfı ehliyetin varsa 50cc skuter al,daha ekonomik ve güzel olur |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 13 Temmuz 2021; 22:22:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben starcity yokuşunu biliyorum,eğer orayı zorlanmadan çıkıyorsa işlerini büyük ölcüde görür,ama ileride sıkılıp motosiklete geçip isteyince bunu kolay kolay satamazsın bence |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O parayla 2 yıl taksiye binersin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 13 Temmuz 2021; 23:16:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çok yazık, bundan birkaç sene önce yeni çıkmış harika elektrikli bisikletler 1500 TL civarıydı. 15 bin TL'ye şunu alsam, o seleye istesem de oturamam zaten. gider 15 bin liranın 7 binine cillop gibi bir bisiklet alırım keyfini çıkarırım. kalan 8'in 1-2 sini aksesuar ve upgrade için harcarım. kalan yaklaşık 5 bin TL'yi yerim. |
normal bisiklet al arka tekerden elektrikli kitler satılıyor onlardan taktır en iyi çözüm yaz kış kullanırsın konforuda cabası |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Temmuz 2021; 16:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |