Şimdi Ara

15 GB üstü Özellikle İnstgram kullanımı için tarife önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone da red 15 kullanıyorum. Hattımı değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan var mı? Vodafone da şuanki paketimde sosyal ve iletişim paketi var. İnstgram yemiyor kotadan ama yenilemiyorlar. 65 tl den 89 a çıkarıyorlar. Sinirlendim gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tt dönüşen 15 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuz pakete gec sosyal pass alirsin ustune 20lira

• Faturasız geç. Sosyal paketinide ek olarak alırsın.
  • Selfy için TC varsa: Turk Telekom Faturasız X Large 15 GB 44 TL.
    Bu faturasız tarifeyi kullanırken 15GB 35TL faturalı efsane teklifi gelir kesin olmamakla beraber.
    Eğer teklif gelir de 15GB 35TL'ye geçerseniz eğer 15GB yetmezse 15 TL'ye 5GB ek paket alabilirsin eder 20GB 50 TL
    Bu çözümü şu yüzden önerdim. Evet arkadaşlar faturasıza geç sınırsız sosyal al demişler ama sizin tarifenizde 15GB var ve faturasızda 15GB seçebileceginiz seçenek yok. Ayrıca 15GB daha internete ihtiyaç yoksa,sadece sosyal paket kullanıyorsanız tamam faturasıza geç üstüne sınırsız sosyal al.
    Ya sınırsız sosyaldan hariç en az 10GB internete de ihtiyacınız varsa? Zira sizin tarifenizde 15GB var ayrıca.
    Instagramda sürekli video paylaşıp izliyorsanız,instagram tüketimi ayda 25GB'ı geçiyorsa paraya kıyıp Vodafonede ya faturasızda ya faturalıda devam etmek tek yol.

• Çok teşekkür ederim cevap için. Aynen öyle bu instgram fena data yiyor. İnstgram ve spotify en çok kullandıklarım. İnstgram ortlama 10 gb, spotify 4 gb, diğer kullanımlarımda 10 gb ı geçiyor. dediğiniz paket bile yeterli olmayabilir turktelekom da. Turkcell istiyorum aslımda ama onda uygun paket yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lifecell sarı günler 15GB 59 TL, 6GB 39 TL.

Gerekirse hadi paketi alırsın. facebook, instagram, wp vs. 10GB aylık 25 lira.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    84 liraya geliyor, instgram paketini almam şart. Şuanda resmen bedavaya kullanıyormuşum vodafone u. İnşallah son aya girdiğimde tekrar düşük bir teklif yaparlar.

bu arada öğrenci tc si de bulabilirim. Genç paketlerde indirimli bişeyler var mı?

• eediz kullanıcısına yanıt
    GNC tarifeleri hiç uygun değil, tavsiye etmem.

Vodafone 70 liradan fazla isterse 1 dakika durmazdım. Ona 89 vereceğine Turkcell'e 85 ver 15+10GB bol bol kullanırsın.

şöyle bir sıkıntı var 10 gb paketleri de yeterli olmayanilir orda. keşke platinum da öyle bir tarife çıksa. 85 verene kadar 95 verir turkcell platinum kullanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.