Şimdi Ara

15 İNCİ P.EĞT. TUG. KH. VE KH. BL/ AMASYA MERKEZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
58.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

13B-Mart Celbi ile ben de birliğe katılacağım.
    İstanbulda yaşıyorum, ulaşımı nasıl sağlayacaksınız? Hangi gün birliğe teslim olunacak?

iyi günler,
  • r_samur kullanıcısına yanıt
    @gokensgibi 9-9.30 uygun bir zaman bence
    https://forum.donanimhaber.com/15-p-egt-tug-amasya-neler-yasadim-konuda--136774050#136774050
    Ben 3ünde Merzifonda olmayı düşünüyorum isteğe bağlı olarak uçak yada otobüsle gidilebilir oradan amasya merkeze geceyi otelde veya motelde geçirip sabahtan taksi veya minibüsle tugaya giderim.

Bu linke göz atmayı unutmayın 15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Amasya

• Arkadaşlar sevk belgemde katılım tarihim 4 Mart tezkere tarihim ne zaman olur? Buna herhangi biyerden bakabiliyor muyuz? Tam 3 hafta tamamlandıktan sonramı(benim için 25 mart oluyor) tezkere veriliyor yok 21. gündemi yani 24 mart?
  • Egetoru kullanıcısına yanıt
    hocam selam hayırlı olsun aynı yere çıkmışız, benim de teslim tarihi 4 mart, tezkere 22 mart yemin töreninden sonra olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 18 Şubat 2019; 16:56:59 >
  • Benimde 4 mart teslim tarihim hadi hayırlı olsun hepimize. Bu arada neler götüreceksiniz beyler yanınızda?
    Birde gidip gelen varsa telefon olayını nasıl yaptınız. İçeri telefon sokabiliyormuyuz
  • Neboland kullanıcısına yanıt
    Telefon kamerasız olursa sokulabiliyor olabilir. Ben kameralı eski telefonumu getiricem gidiş için gps ve harita, dönüş bilet alımı ve olurda biryere para göndermem yada fatura ödemem gerekirse diye gerekli. Aslında giden biri orda nelerin verildiği yazarsa iyi olur. Ben iç çamaşırı, çorap, şu ikisi bir arada şampuan-duş jelinden, bere, boyunluk, eldiven,fanila (asker yeşili), traş köpüğü(?) götürmeyi düşünüyorum. Tabi belki bunları verende vardır fakat bilemezsin. Kitap sokulabiliyor mudur acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amasya bedelli 5 martta gelecek olan varsa haber versin birlikte gidelim otogardan kışlaya. 200lira taksi parası yazıyor. Ek olarak havalimanından yetişebilir miyiz 14:00de havalimanında olsak ?
  • Arkadaşlar 4 martta Ankaradan gidecek olan varsa blablacardan ilan verdim.Beraber gidebiliriz. Hayırlı tezkereler
  • ben 3 martta amasyada olacağım 1 gece orda konaklayıp 4 mart pazartesi teslim olacağım, varsa erkenden gelecek beraber gidebiliriz. hayırlı tezkereler herkese
  • muho1076 kullanıcısına yanıt
    Otogardan Kışlaya taksi 80 tl civarı tutar , Merzifon havaalanından da uçak indiğinde servis var 12.5 tl Amasya merkeze 45 dakika gibi bir sürede varıyor oradan dolmuş veya taksi ile gidebilirsiniz merkezden de tugay a taksi 30 tl civarı tutar dolmuşta 3 tl gibi birşey sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiliği Amasya'da yaptım.

Yemekleri çok iyidir, ilk başta ortam nedeniyle psikolojik olarak yemekleri yerken zorlanabilirsiniz ancak alıştıktan sonra size verilen yemek yetmemeye başlar.

Koğuşlar çok kalabalık, 70 kişi falan vardı bizim koğuşta. 12/2/1'dim ben, dolaplar falan da ufaktı ve çok dar bir alandaydı. Lavabo sayısı az, sabahları erken kalkmalısınız sıra beklememek için. Duşları da idare eder, kapı falan yok perde çekiyorsunuz ama duş yeterli sayıda var.

Kantini falan çok iyi Amasya'nın, içerisinde baklavacı bile var. Pideci var, otomatlar var bisküvi ve içecek için.

Eğitimleri de hafiftir Amasya'nın, adam akıllı yürüyün yeter.

Yalnız şunu söyleyeyim ben yazın yaptım orada acemiliği yine de akşamları çok soğuk oluyordu, oradan hasta olmayıp da çıkan insan sayısı çok azdır. Mutlaka yanınıza soğuk algınlığı için ilaç alın, ekstradan kalın içlik falan alın çünkü askeriyenin verdikleri pek matah değil.

• 13b celbinde 4 martta teslim olacagim.Whatsapp grubuna alabilir misiniz?

• 15-30 mart şimdi 3 nisana erteledi. Bu tarihlerde çanakkale balıkesir ve bursadan gidecek olan arkadaşım var mı ? Varsa bana 0 544 227 39 09 nolu telefondan ulaşabilir. Aracımla gitmek istiyorum yardımcı olabiliirm

• Yeni geleceklere tavsiyeler:

Yaniniza bol bol paket cay,kahve goturun egitim aralarinda sicak su dagitiliyor kendi cayinizi sallama yapiyorsunuz.

Nakit para 100-150 civari alin ve sadece 10luk ve 20liklerden olussun.Bu paralarla kahve ve su otomatlarini kullanabiliyorsunuz.Madeni para sakin almayin.

2 defa ilac ve telefon aramasi yapildi.Nurofen, parol,agri kesici,ishal duzenleyici,c vitamini mutlaka alin ama cantaya iyi saklayin.

Akilli telefon sokanlar vardi yaninizda iyi gizleyip sokabilirsiniz ama ben onermem hem calinma tehlikesi var hem de 20 gun sosyal medya detoksu yapmis olursunuz arkadaslarinizla sohbet edersiniz.

2 farkli pijama goturun hasta olursaniz gece cok terlersiniz degistirmek gerekir.

22.alay ttza nisanci egitim bolugu konum ve dus olanaklari acisindan cok iyi.Komutanlar egoist degil.Muhendis, ogretmen cogu ve kizdirmazsaniz herkes heryere uygun adim giderken siz rahat rahat yuruyerek gidersiniz.Ben burada yaptim ve oneririm.

Uyanik olursaniz kendi bolugunuzu hatta manganizi kendiniz secebilirsiniz.Giriste siraya girerken bagirin 22. alay a girmek istiyorum 1. tabur istiyorum vb. o sirada oradan birisi varsa sizi kendi sirasina davet edecektir.

Gitmeden once ziraat bankasi hesabi acin mutlaka ve bu ibani kaydedin hayat kurtaracak bu bilgi.

Kantin harcamasi icin 2 ayri bankadan temassiz ozelligi olan kredi karti goturun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi akşamlar arkadaşlar bende 3 Nisan da gideceklerden biriyim telefon ve sim kartı yanımda götürsem orada kullanmasam emanete koymak istesem alırlar mı

• 5 Nisan da teslim olacak olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.