Şimdi Ara

15 İNCİ P.EĞT. TUG. KH. VE KH. BL/ AMASYA MERKEZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100
Cevap
4
Favori
58.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç çamaşırı ve çorap rengi çok önemli mi? Kantinden almak mümkün mü ? saç traşı için 3 numara mı kep altı mı kestirmek gerekli
  • İç çamaşırı ve çorap rengine yeşil olsun diyorlar. Ama çokta önemsemiyorlar. Dolaplarınızı düzenlerken yeşil kıyafetleriniz önde olsun, diğer renktekiler dıştan bakınca görünmesin yeterli. Saç traşı için de kısa kestirin yeterli, 3 numaraya gerek yok. Mutlaka ayakkabı tabanlığı alın. Bir de ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilacı almanızı da tavsiye ederim. :)
  • Haziran ayında yeni celp gelecek şimdiden tavsiye veriyorum. Banka kartı alın nakit geçmiyor temassız falan boşverin her türlü sıra bekleyeceksiniz tek veya iki bıçaklı permatik alın köpük almak size kalmış, kameralı düşük megapikselli müzik dinleyebileceğiniz kulaklıklı telefon götürün sevdiğiniz müzikleri atın içine radyo çekilmez hangi çağda yaşıyoruz, güneş kremi muhakkak alın efil efil yanacaksınız çünkü sürekli güneş altında çömeleceksiniz ve sürekli bekleyeceksiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk hafta psikolojikmen çökersiniz hem de öyle böyle değil hayattan soğuyacaksınız ilk hafta sonraki haftalarda yatağınızı ve olduğunuz yeri benimseyip alışacaksınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziranda gidecek var mi

• Ben teslim olacağım 16 Haziranda birliğe. Artık 22 mi 12 mi, şansımıza :)
  • 21 Eylülde gidecek var mı?
  • 7 mart bedelli çıktıda burada daha önce bedelli yapan arkadaşlar varsa ne tavsiye edersiniz acaba?
  • Ben de 7 martta askerim.Bu dönemde askerlik yapan varsa, bilgilendirirse sevinirim...

• 29 Ağustos 2020 gidecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SftwrDvlpr

29 Ağustos 2020 gidecek olan var mı ?
    Yerler açıklanmadı henüz. Ağustos celbi için

• Daha önce burada askerliğini yapmış olanlar ve yapacak olanlar için konuyu tekrar güncellemek istedim. Benim 4-8 ağustos tarihleri arasında gözüküyor. Yorumları okudum kışın kötü imiş yaz için pek fazla bir şey söylenmemiş. Gidecek olanlar ile bir whatsapp grubu oluşturup gitmeden önce tanışmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARHALL

Daha önce burada askerliğini yapmış olanlar ve yapacak olanlar için konuyu tekrar güncellemek istedim. Benim 4-8 ağustos tarihleri arasında gözüküyor. Yorumları okudum kışın kötü imiş yaz için pek fazla bir şey söylenmemiş. Gidecek olanlar ile bir whatsapp grubu oluşturup gitmeden önce tanışmak isterim.
    +1
  • Merhaba Watsap grubuna nasıl katılabiliriz

• 21 Kasımda gidecek var mı?
  • Bedelli eğitimi nasıl oluyor bilmiyorum ancak acemiliğimi burda yaptım. Hem de 22 günde değil herkes gibi, 30 gün olarak yaptım. O yüzden varsa bilgi almak isteyen vs. mesaj atabilir müsait olduğumda cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 25 Ağustos 2020; 17:15:29 >
  • 21 Kasımda gidecek var mı?

• JeaveN- kullanıcısına yanıt

21 Kasım'da bedelli gidiyorum, senin de bedelli mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.