Şimdi Ara

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
17.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) TNK.TB. 3 ÜNCÜ TNK.BL. / İSTANBUL BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

Herkese şimdiden hayırlı teskereler arkadaslar. konu açıldıysa göremedim baktım ama en rahat burdan birbirimizi bulabiliriz. 2.grup olarak gidiyorum.

• Benimde acemilik burasi ayrica samsunluyum. Usta birligi 66. mekanize loj. dest.kom. bakim birligi esenler/istanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 28 Ekim 2014; 11:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

Benimde acemilik burasi ayrica samsunluyum. Usta birligi 66. mekanize loj. dest.kom. bakim birligi esenler/istanbul.
    Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ
    benimde acemilik burası. nasıl bir yer acaba neler bekliyor bizi? bilgi aldıkça burada paylaşalım
    Esas Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI HİZ.BRL. / AMASYA MERKEZ sınıf: istihkam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasilyas

Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ
    benimde acemilik burası. nasıl bir yer acaba neler bekliyor bizi? bilgi aldıkça burada paylaşalım
    Esas Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI HİZ.BRL. / AMASYA MERKEZ sınıf: istihkam

Alıntıları Göster
    benimde acemilik burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.tunch

benimde acemilik burası

Alıntıları Göster
    benimde acemilik burası.
    buradan kıbrısa postalamışlar

usta 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. AĞ.HAV.BL. / LEFKOŞA
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&m

benimde acemilik burası.
    buradan kıbrısa postalamışlar

usta 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. AĞ.HAV.BL. / LEFKOŞA

Alıntıları Göster

66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K.LIĞI TOPKULE KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / İSTANBUL ESENLER / İSTANBUL

İstanbuldan gidicem bende şansa usta birligide istanbul cıktı. Beraber olan arkadaşlarla haberleselim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbocekx

66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K.LIĞI TOPKULE KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / İSTANBUL ESENLER / İSTANBUL

İstanbuldan gidicem bende şansa usta birligide istanbul cıktı. Beraber olan arkadaşlarla haberleselim.
    eğitim birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN

esas birliği : 15'İNCİ P.EĞT.TUG. 12'NCİ P.EĞT.A.KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

2. Grup
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen2

eğitim birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN

esas birliği : 15'İNCİ P.EĞT.TUG. 12'NCİ P.EĞT.A.KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

2. Grup

Alıntıları Göster
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN / ACEMİLİK

15 İNCİ P.EĞT.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA / USTA Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Statü:KISA_DÖNEM
    ER

2. Celp dönemi

Buralar hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar (örneğin kısın soguk oluyormuş içliksiz gitmeyin gibi ... )

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenga

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN / ACEMİLİK

15 İNCİ P.EĞT.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA / USTA Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Statü:KISA_DÖNEM
    ER

2. Celp dönemi

Buralar hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar (örneğin kısın soguk oluyormuş içliksiz gitmeyin gibi ... )

Alıntıları Göster
    Samsun için tahminim bol yagıs ve deniz olan bir yer oldugu için ayaz soguk tahmin edebiliyorum şimdiden

• .Hector. kullanıcısına yanıt
    merhabalar askerliği birlikte yapıcaz anlaşılan. acemide ustada aynı yer celp2
  • xbocekx X kullanıcısına yanıt
    mrblar. aynı yerlere düşmüşüz acemi ve usta celp2. bende istanbuldan geliyorum şans yanımızda :)
  • Samsunun soğuğunu kafaya takmayin arkadaslar. Dogma buyume buraliyim oyle kolay kolay eksiyi bile gormez.Ama hava cok nemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

Samsunun soğuğunu kafaya takmayin arkadaslar. Dogma buyume buraliyim oyle kolay kolay eksiyi bile gormez.Ama hava cok nemlidir.
    hepinize hayırlı yolculuklar

bende normal koşullarda bugün yola çıkıp yarın teslim olacaktım ama bazı nedenlerden dolayı pazar günü inşallah aranıza katılacağım
  • Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Esas Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. 2 NCİ P.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhniron

Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Esas Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. 2 NCİ P.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    vakit kısaldı beyler varmı samsuna giden ortam nasılmıs genel bir bilgisi olan varmı banka kartı yada nakit nasıl yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0nChA

vakit kısaldı beyler varmı samsuna giden ortam nasılmıs genel bir bilgisi olan varmı banka kartı yada nakit nasıl yapalım

Alıntıları Göster
    15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN ACEMİ BİRLİĞİ,
    K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 45 İNCİ BKM.MRK.K.LIĞI BKM.TB. 2 NCİ BKM.BL. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA USTA BİRLİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacken28

15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN ACEMİ BİRLİĞİ,
    K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 45 İNCİ BKM.MRK.K.LIĞI BKM.TB. 2 NCİ BKM.BL. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA USTA BİRLİĞİ

Alıntıları Göster
    Acemilik Samsun
    Usta Ardahan

Allah herkesin yardımcısı olsun
  • benimde acemi samsun usta balıkesir
  • şubat 16 teslim 21 günlük bedelli birliğim burası oldu arkadşalar bilgisi olan varmı ? 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB./SAMSUN MERKEZ
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aynı yerdeyiz aynı tarih
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.