|
Bildirim
|
Dostum bence senin kullanımında sorun olabilir. Çünkü neredeyse 4 yılda sadece 200 devir aralığı çok az. Bu rakama göre cihazın ya çok yatmış, yada hep şarj aletiyle kullanmışsın. İki ihtimalde pilin şişmesi yada cihazın birden kapanmasını açıklanabilir.
Maalesef bu şekilde sorunları çok gözlemliyorum. 2. elde değeri düşmemesi yada devir az olduğunda pil in daha iyi olacağı düşüncesi yüzünden böyle hatalar yapılabiliyor. Memnuniyet kapsamında değiştirmen çok zor, tavsiyem güvenilir bir satıcıdan sipariş verip pili kendin değiştirmen. Yada bilen birisine değiştirtmen. |
Wat yapan arkadaş eş dost varsa rica et getirsinler gelirken veya benim yaptığım gibi tak çalıştır olarak kullan fiyat güncellemeleri geldi Apple servise batarya ve ekran fiyatları aldı başını gitti. Teknoloji şans işidir bu tartışılmaz bi gerçek aldığın ürün Apple olsun Asus olsun farketmiyo her mac aynı çıkmıyo maalesef. Benimde aklımda Apple ve mac ayri bi yer edinmisti taaki mac sahibi olana kadar. Bu mu uğruna böbreklerin satıldığı kredilerin çekildiği macbook diyorum bazen.
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |