Şimdi Ara

2015 Macbook pro pil şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu 2 gün önce kullandığım macbook'un pilinin şiştiğini farkettim alt tarafı masaya deyiyor ve yükseklik oluşuyor. Bu şekilde kullanmanın bir sakıncası var mı nasıl değiştirebilirim. Ben bilgisayarda oyun oynuyorum buda fanı çalıştırıp makinanın ısınmasına sebep oluyor ve sürekli şarjda kullanıyorum.

Nasıl değiştirebilirim bilgisayarın pilini, 2016 yılında aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorlu Apple Centere gitmeniz lazım acil
  • waswa91 W kullanıcısına yanıt
    Ankara'da ikamet ediyorum Ankara'da götürebileceğim biyer var mı

• Yok el beceriniz baya iyiyse ve garantisi yoksa kendiniz değiştirin
  • Bazı modellerde pil üst kasaya yapışık, bu nedenle tüm üst kasa değişiyor, böyle bir durumda mutlaka yetkili bir servise götürmeli veya göndermelisiniz.
  • support.apple.com
    15 inç MacBook Pro Pil Değiştirme Programı - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/15-inch-macbook-pro-battery-recall
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    maalesef benim bilgisayarın modeli uyumlu değil bu kampanyaya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waswa91

Yok el beceriniz baya iyiyse ve garantisi yoksa kendiniz değiştirin
    internette "Lydia Apple Yetkili Teknik Servis" diye biter var buraya götürsem olmaz mı?

normal bir laptop olsa kendim yapardım ama macbook olunca bozarım diye hiç ellemek istemiyorum
  • crypterografi kullanıcısına yanıt
    Siz yine de yetkili servise gösterin. Benimkinde de aynı problem oldu, üst kasa tamamen ücretsiz değiştirildi. Cihazın garantisi bitmişti.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim,inşallah benimkini de ücretsiz değiştirirler.
    O sayfadan seri numaranız ile sorgulayabilirsiniz ama bence cihazı kullanmayı bırakın derim şişip patlayabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha önce hiç bir elektronik alemde böyle birşey başıma gelmediği için bilmiyorum, en iyisi biran önce götürmem lazım servise, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 25 Ağustos 2019; 17:30:1 >
    Batıkent Sefe bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

Siz yine de yetkili servise gösterin. Benimkinde de aynı problem oldu, üst kasa tamamen ücretsiz değiştirildi. Cihazın garantisi bitmişti.
    Hocam bilgisayarı servisten aldım ekranı ve topcase tamamen değişmiş anakart temizliğini de yapmışlar hepsi ücretsiz olmuş. Gerçekten Apple servisi başka :)

İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

internette "Lydia Apple Yetkili Teknik Servis" diye biter var buraya götürsem olmaz mı?

normal bir laptop olsa kendim yapardım ama macbook olunca bozarım diye hiç ellemek istemiyorum

Alıntıları Göster
    merhaba, garanti kapsamında mı değiştirdiler? benimde 2014 sonrası ve pilim şişti, touchpad çalışmıyor. Bir yerden fiyat aldım 2500 TL + KDV dediler. Apple teknik servise götürmeyi planlıyorum. Siz tam olarak ne yaptınız?
  • wogo W kullanıcısına yanıt
    Kardes 2500 TL nedir ya sakamisiniz . Pilin fiyatı 300 TL hadi maximum 400 tl olsun. Touchpadin tamiri kolay cihazı açman lazım onuda kendin halledersin ek malzeme almadan. Toplamda 400 TL ye kapatirsin hangi 2500.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Kardes 2500 TL nedir ya sakamisiniz . Pilin fiyatı 300 TL hadi maximum 400 tl olsun. Touchpadin tamiri kolay cihazı açman lazım onuda kendin halledersin ek malzeme almadan. Toplamda 400 TL ye kapatirsin hangi 2500.
    bende baktım araştırdım. orjinal diye satılan pil 800 - 1000 lira arasında.
    2500 tl dediklerinde neden böyle pahalı dedim. klavye ve üstteki panelle beraber değişiyorlarmış. youtubedan videolara baktım bir tane panelle beraber değişen video görmedim.
    apple kendi servisine verip bir fiyat sorucam bakalım onlar ne diyecek.
  • wogo W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak onceden milleti çok kucağa aliyolardi boyle artik devir internet devri google nimet ne paneli ne kasası adam alicak 300 Luk batarya takicak bide + KDV demiş %18 adam KDV ücretine batarya alıp 2500 u cebe indirme derdinde. Macbooklarin tamirini bilmedigi için geleni geceni öpüyolar. Aa bak elemanda mac var paralidir bu diyip. Panel falan hikaye. Apple nin orijinal bataryasi yok Apple parça üretmez. Piyasada olan mallar ya yan sanayi yada başka cihazlardan çıkan parçalar. Alican bı batarya 300 e takican kendin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.