Şimdi Ara

iPhone 14 Pro modellerinde pil şişmesi sorunu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 14 Pro modellerinde pil şişmesi sorunu ortaya çıktı
    iPhone 14 Pro kullanıcıları, pil şişmesi sorunuyla karşı karşıya. Bu can sıkıcı problem sadece pilin bozulmasına neden olmakla kalmıyor aynı zamanda ekranın gövdeden ayrılmasına da neden oluyor.

Ayrıca Bkz.Katlanabilir telefon çıkarmayan tek büyük üretici kaldı: Apple

Akıllı telefonun sahiplerinden biri, cihazın pilinin satın alındıktan sonra altı aydan kısa bir süre içinde şiştiğini ve bunun da ekranın gövdeden ayrılmasına yol açtığını söyledi. Apple teknik desteğiyle iletişime geçtiğinde ise cihazı yenisiyle değiştirmeyi reddettiler.

Üretim hatası mı?

Birçok kullanıcı benzer sorunla karşılaştıklarını ve akıllı telefonlarını onarım için servise gönderdiklerini belirtiyorlar. Cihaz geri geldiğinde şişkinlik sorunu ortadan kalkmış oluyor ve net bir bilgi verilmediği için Apple'ın arızalı pilleri yenileriyle değiştirdiği varsayılıyor.

iPhone 14 Pro modellerinde pil şişmesi sorunu ortaya çıktı
    Apple yönetimi ise bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yayınlamış değil. Bunun bir üretim hatasıyla ilişkilendirilip ilişkilendirilemeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/909/909376.htm

• 14 Pro max de de böyle bir şey var mı acaba yoksa 14 pro modelleri için mi ?

• Piller aşırı arge den şişiyor. Her şeyin aşırısı zarar

• LordFreedom25 kullanıcısına yanıt
    "iPhone 14 Pro kullanıcıları"

• Günaydın. Seri komple böyle. TRde genelde kullanıcı hatası diye kitliyor Apple Türkiye. Tamirciler 14 serisi dolu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kronik problem: küçük ekranda video oynatırken cihaz adeta alev alıyor. ve bu pilin şişmesine neden oluyor.
    ve bu sorun çözülemedi.

• 14 pro kullanıcısıyım bazen pil aşırı ısnıyıor..Belki de kronik bir sorun vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 haftadir %80 üstüne cikmadim inş sorun olmaz kayit etmedik daha cebimizde patlamasa iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamd olsun 14PM 256GB Deep Purple kullanıyorum.
    Bazen iş yeri girişindeki X-Ray cihazından geçerken cepten çıkarıp cihazın yanındaki eşya kabına bırakır, sonra geri alırım.

Bu esnada bazen ekrana dokununca darkında olmadan kamera açılıyor.
    5. Kattaki ofise asansörle çıkıp telefonu özel ahşap standa bırakmak için yeniden cebimden çıkardığımda kılıf içinde olmasına rağmen sinematik video modunda çekim yapmadığı halde açık kalan kamera neniyle lens altındaki bölgenin epey sıcak olduğunu hissedebiliyorum…

• apple'ı hiç sevmem lakin her lityum pil şişebilir bunun iphone ile bir alakası yok, lityum teknolojisiyle ilgili bir durum o yüzden boş haber.

• 14 pro almıştım aşırı ısınıyordu 14 pm de öyle bir sorun yok çevremdekiler de pm lerin ısınmadığını söylüyor. Bir de orjinal apple adaptör dışında bir şey kullanmayın

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Orjinal adaptörle şarj et bir şey olucağını sanmıyorum benim şu ana kadar gördüğüm bütün pili şişmiş iphone 14 pro’lar çakma adaptörden dolayı şişmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdisi alanlar hapi yuttu ...

• MertGüler VFVEY kullanıcısına yanıt

Orjinal varda emin olamiyorum telefonun üstüne aldim karşilaştirma orjinal diyor ama emin olamiyorum,hali hazir da anker 24w adaptör var onunla %80 olunca cikartiyorum..İnş birşey olmaz

• Şarj etmeyi bilmiyorsunuz ondandır :)))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum, ben orjinal kullanıyorum daha herhangi bir sıkıntı yaşamadım şarj konusunda.

• Telefoncu diye geçinen çakmacılardan çakma adaptör alıyor millet, bu yüzden olabilir.

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Rezillik resmen. Dava açmak lazım. Çok güder bizi Apple Türkiye.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.