Şimdi Ara

iPhone 14 Pro modellerinde pil şişmesi sorunu ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

iphone tarafını bilmiyorum ama android tarafında bu tarz uyarıları gördüğümü hatırlıyorum hatta şarj soketi tozlu olabilir temizleyin uyarısı verdiğini gördüm.

• telefon %67 yi görene kadar ateş gibi oluyo sonra soğuyo ... ben çözümü şarj ederken fan açarak buldum %70 i gördükten sora ısınmıyo

• İlk çıktığından beri kullanıyorum, ne ısınma ne de başka bir problem yaşamadım. Tek gariplik kameranın biraz farklı olması, herhalde üç kameradan gelen veriyi işlediğinden kaynaklı diye düşünüyorum.

• argeden olsa şişmezdi... arge ile alakası yok...

• iPhone dertsiz defosuz olmaz...

• oly1786 kullanıcısına yanıt

aynısını yaşıyorum, onun dısında bir problem yok

• Benim için önemli olan “demek ki bu durum tehlikeli olabilir, o halde dikkat edelim, gerekli önlemleri alıp gerekirse iade edip veya tamir ettirelim.” gibi çözümler sunmaktır. “Ehehe apple patlar işte” diye ortalıkta salak salak dolaşacak değilim. Hak nerde aranmalıysa orada aransın, tüketiciye can ve mal kaybı olmasın amacındayım. Marka seviciliğim yok.

• meeb kullanıcısına yanıt

Kaç bin dolar verip satın alınan telefonun içinden şarj aletini çıkarıp onu da parayla satma cinliğini yapan firma bu durumuda çakma şarj aletlerine yıkar mı yıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    evet o konuda çok haklısınız hem orijinal aksesuar ile kullanılan diyorlar hemde gerekli aksesuarı vermiyorlar ki şarj aleti aksesuar bile değildir.

Almayın işte diyorum eşe dosta yok kaliteymiş yok güzel resim çekiyormuş.Elimdeki poco x5 pro nun her anlamda yapabildiğinin yarısını yapamayan alete ben para vermem.

Ama 2. eli para yapıyor diyenlere de madem yatırım için alıyorsun altın al hem cebinden düşürüp çöp olma olasılığı daha az diyorum.Geçen abi almış bir belgeyi resim çekip pdf yaptı bana diyor alet verdiğim parayı hak ediyor.😀🤭

şefim olmasa neremle geleceğini şaşırdım🤭😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.