< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
15 Mbps 599 TL!!! (2. sayfa)
-
-
-
Bal gibi de var. TT sadece şehir merkezlerine hizmet veren buradakilerin şişirdiği balon bir operatördür. Daha doğru düzgün Volte veremiyor, cihazları tanımıyor. Herşey bir tarafa, mecbur yapması gereken şehirlerarası yolları yarım yamalak 3G ile kapsıyor. Hele bir faturasızdan faturalıya geçişi var ki OMG!!! Hat 24 saate ancak kendine geliyor.
TT kullanmamak için 100 sebep sayarım da değmez, kim napıyorsa yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz insanlara ne dersen ne ikna edemezsin. Turkcell'i kötülemek için ellerinden geleni yaparlar. Adam kendini o şekilde şartlamış, sen ne dersen de, hatta Turkcell'in diğerlerinin 2 katı yatırım yaptığını BTK çeyrek raporunu sun yok yine kabul etmezler.
Daha rekabet kuralından bihaberler, bunlara ne anlatasın.
O yüzden sal datlım benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Temmuz 2021; 8:28:19 >
Muhatap olduğunuz şahıs Telekom konusuna Telekomu öven Turkcell konusunda Turkcell öven biri.
Bir altta ki üye BİMcell'in 15 GB 43 TL olmasından dolayı hıncını bizden almaya çalışıyor
Yazık, cidden yazık balon patladı
İnşallah 10 GB 50 TL olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 29 Temmuz 2021; 12:13:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplayabildiği kadar müşteriyi toplayıp zammı bastılar. Fiyat arttı diye operatör değiştirecek kişi sayısı bence o kadar fazla olmayacak, millet kötünün iyisi diye kullanmaya devam edecek. Güzel taktik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 29 Temmuz 2021; 13:21:45 > -
Amaçları o'idi zaten. Şuan en mantıklı seçim Turkcell ve TeknosaCell, balonu patladı BİMcell'in. Turkcell'de buna kayıtsız kalmaz tarifelerde hafiften indirim görebiliriz.
Ben TT Prime 40'a 35 lira veriyorum ya hani, aynısını TT bunlara teklif etse aboooo hapı yuttuyduk.
Neyse ki paraya tamah etmeyip hizmet yorumu yapıyorum. Ay kendimi TT savunurken düşünemiyorum, ÖĞK.
ZUAHAHAHAHAHA TT seven bir Jazzalyn düşünemiyorum. Düşünsene abi tam savunuyorsun, aradan 10 dakika geçiyor sistemleri çöküyor ya da zam geliyor ZUAHAHAH
Bak sistem dedin, TT saçmalığını yazam hemde tazecik.
Bak sağ üstte yeni 2 teklif var diyor dimi? ÇOK GÜZEL.
Fakat hediye kutucuğuna tıklıyorsun, yeni teklifin ne olduğunu bulamıyorsun. ZUHAHHAHAHAA TAM KANSER
Acaba simkartı başka cihaza takıp afad mesajını mı beklesem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bende de var o tik, olurda gözümden birşey kaçmasın diye bakıyorum tek tek ama yok bulamıyorum. Acayip sinir bozucu, resmen alay ediyor. Epi topu 5 teklif var, tıklıyorum ama gitmiyor yine 2 yazıyor.
Takıntısı olan insanlara işkence ediyorlar.
-
TurkTelekom Cidden "Kırsal" 40 Bin nüfuslu yerde 40-60 mbps sabah aksam alıyorum magnetbox gectim efsane hızlar var! sabahın köründe 85-97 görüyorum akşam saatleri 32-38 arası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X