Şimdi Ara

15 Mbps 599 TL!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Süreci bende geçirdim, getirmediler.

Bağlatan da çok var teknoseyirde görmüştüm bu taktiği.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Kullanmayıp da ne yapacağız..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam zamanında Türk Telekom 21 TL bakiyemi 1,96mb için hattımdan düşmüştü. Her kullanımımda bu olayı hatırlayıp daha da çok indirme yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 29 Temmuz 2021; 22:0:23 >
  • Turkcell Memnundum. 10 Mbps olsada iyi kötü işimizi görüyordu. Neyse kırsal alanda oldugumuz için zaten şebek yoğunluğu yaşanmıyor. Vodafone ile mahkemelik olmaya az kaldı. Patrona operatör değiştirelim diyorum Vodafone iyidir kafasında :( 19 şubattan beri Vodafone LTE 8 üstüne göremedik. akşam saatleri 0,39 -1 mbps şikayet bile çözüm değil: tüketici heyeti bekliyoruz.

15 Mbps 599 TL!!!

• Port 2 Yıldır Gelecek! 15 Mbps 599 TL!!!  ADSL bağla dedik yok. VDSL döşedik bölgenize denildi ses yok. ankarada tanıdıgımız yokki üst sokatta oturup evimize 100 MBPS bağtalım ;)

• Artık işlemiyor, ben ekiple konuşuyorum ev telefonu istiyorum nasıl iletişim kurucam, kurmalısınız diyorum ekip port yok nereye takalım kabloyu dedi bana. Ya komşunuz interneti bırakacak ya da biz port ekleyecez dedi. Sonra transit bir TT ekip arabası geldi, kutuya çıktı, yaptılar ve altyapım geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Artık işlemiyor, ben ekiple konuşuyorum ev telefonu istiyorum nasıl iletişim kurucam, kurmalısınız diyorum ekip port yok nereye takalım kabloyu dedi bana. Ya komşunuz interneti bırakacak ya da biz port ekleyecez dedi. Sonra transit bir TT ekip arabası geldi, kutuya çıktı, yaptılar ve altyapım geldi.

e olmuş işte?

• Bir tanıdık buldukta yaptılar yoksa 18 ay sürüyormuş.

• Şu HalkaMassara şaklabanını takmayın, koyun bloğu geçin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.